Matej to uz vymyslel. Bude to nova tragikomedia z madarskeho dedinskeho prostredia s obvious nazvom Paprikáš.
Mame vymyslene vsetky sablonovite postavy,kt.sa fakt v mojom zivote vyskytuju
Uz len vymysliet ktora zirafa zo zoo s madarskym prizvukom by bola ochotns ma hrat
Hlasovala som za dráma (myslím, že na tú sa najviac podobá väčšina životov), psychologický (toto by som si nikdy nebola pomyslela, ale tak aj s tým už mám osobné skúsenosti a tiež ako introvert často žijem vo svojich myšlienkach a mám pocit, že neviem žiť povrchne, ale všetkému sa snažím dávať nejaký hlbší zmysel) a sci-fi (tak veda sa týka môjho profesionálneho života, avšak vzhľadom k tomu, že ja nevylučujem ani existenciu niektorých zatiaľ ešte vedecky nevysvetlených javov a trochu sa aj o to zaujímam, tak sa tam hodí myslím celkom aj tá fantastika).
zes skuskove komedia, po opici horor, studujem dokumentarny film a na kazdu situaciu mam nejaku pesnicku tak asi aj muzikal... do pice ja mam nejaky multizanrovy zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Soundtrack je dobry, moc sa tkho nestane a nikto nie je hrdinom
Občas sa cítim ako kreslený ale aj
Mame vymyslene vsetky sablonovite postavy,kt.sa fakt v mojom zivote vyskytuju
Uz len vymysliet ktora zirafa zo zoo s madarskym prizvukom by bola ochotns ma hrat