- ísť a úspešne dokončiť vysokú školu
- nájsť si ideálneho manžela
- aspoň raz v živote navštíviť moju milovanú Prahu
- chodiť do konca života na všeljaké koncerty
- stať sa tlmočníčkou, psychologičkou alebo umelkyňou (maliarka, spisovateľka alebo speváčka)
.. zatiaľ toľko ale týchto 5 snov chcem na milón percent uskutočniť a som schopná pre to urobiť čokoľvek!!!!!!)
Mať prácu čo ma bude baviť
Mať ženu s ktorou budem chcieť stráviť zvyšok života.
Mať dom ktorý nebudem musieť celý život splácať.
Mať 2-3 deti ( dvoch synov určite ! )
Užívať si rodinný život a zostarnúť v teple domova.
take ciele, ako mat rodinu, peniaze, bla bla spominat nebudem, kedze tie ma takmer kazdy
no jednym z cielov, ktore by som chcel dosiahnut je to, aby som lepsie pochopil, resp. zmieril sa so smrtelnostou a neexistenciou uvedomenia si mojho vedomia a sameho seba po smrti
byt stastna
a podciele mat dobreho manzela s ktorym sa budeme mat radi a nebudeme na seba zli, dobre vychovane dieta, pracu do ktorej mi nevadi chodit, pri beznych veciach nemusiet riesit ci si to mozem dovolit, vediet hrat na klaviri a dobre vyzerat vo vyssom veku xD
mojim momentalnym cielom je zalozit automobilku.. mam hotovy kompletny podnikatelsky plan mam zajednanych dodavatelov mam priestory a vybavenie a momentalne jednam s investorom a do roka (snad) budem mat vlastnu automobilku
zmaturovať, vyštudovať vysokú školu, odísť do zahraničia, pracovať, dobre zarábať, kúpiť si auto, dom na pláži, byť zdravá a mať celú izby vyloženú knihami, a budem spokojná
spravit si vysku, zarobit dost penazi na to, aby som sa nemusela pytat ci si nieco mozem dovolit
vela cestovat
a ak by som stretla niekoho, s kym by som si dokazala predstavit buducnost mozno, tak to by bolo celkom fajn
spraviť si špeciálnu pedagogiku a starať sa o nevidiace detičky, vydať sa za hava a mať tri deti, dom a psa...a ešte koňa
aha...a vydať knihu erotických poviedok
toť vše
aspoň zatiaľ
ono sa to mení s aktuálnou situáciou. niekedy človek totiž časom zistí, že niektoré veci v živote nie sú až tak podstatné... ale v zásade viem, že chcem byť šťastná, nech už svoje šťastie nájdem v čomkoľvek (ono je to skôr o postoji, niektorí ľudia nie sú šťastní, hoci majú "takmer všetko"), chcem byť múdra, teda zo života si do hrobu toho odniesť čo najviac ( @6 ) a chcem v živote vybudovať niečo zmysluplné...
chcem mať veľkú kariéru ale nie preto, že chcem byť finančne zabezpečená. proste prácu v ktorej budem stúpať a venovať sa jej naplno aj na úkor svojho voľného času. A také, že rodina atď.... to je podla mňa skôr taká pudová záležitosť. Ak sa u mňa prejaví materinský pud tak asi budem chcieť dieťa ale zatiaľ sa neprejavil.
Mojím životným cieľom je nájsť si dobrú, stabilnú prácu vo svojom odbore a zdokonaliť sa v nej na profesionála, okrem toho chcem mať vlastnú rodinu - ženu, dve deti, dom... jednoducho spokojný, zaujímavý a naplnený život. Určite nechcem makať celý život ako mukel pri páse za pár šupov a v strese, kedy si nič nenasporím, zničím si zdravie, mozog zatvrdne a ja budem len dalšie "číslo".
- Otvoriť si skateshop na pamiatku bývalého.
- Nikdy neprestať jazdiť a vždy mať motiváciu
- Vidieť Ludovica Einaudiho naživo a potriasť paprčou snim
- Mysliet pozitivne
- Ak raz budem mať babo, chcem byť matkou ktoru bude milovať a nie matkou ktoru bude jej vlastne dieta nenavidiet, ten pocit by som nezniesla
- Neprestať cestovať.
Rodina: zabezpečiť rodinu, chcem im vrátiť to ako sa starali oni o mňa keď som bol dieťa (pracuje sa na tom)
Priateľka: spraviť s nej manželku a mať s ňou aspoň dve deti, viesť slušný život v harmónií
(chcel som napísať, že už sa na tom pracuje ale ešte nie)
Kariéera: byť do 30r. natoľko zabezpečený aby som nemusel pozerať na cenu či si to môžem dovoliť (už sa na tom pracuje)
Osobný cieľ 1: pomôcť 9 ľuďom, zatiaľ mám v hlave len bezdomovcov, ktorý prišli o všetko nie svojím zapríčinením. (možno neskôe nejakú rodinu, ktorá to bude potrebovať, riešenie je veľmi rozsiahle ale pointou je navrátiť človeka k hodnotám a finančnej samostatnosti)
Osobný cieľ 2: spraviť 1.Dan v Japonsku-Okinawa
Osobný cieľ 3: naučiť sa hrať na klavír, doučiť sa gitaru, naučiť sa jazyky-rusky, nemecky, maďarsky, zdokonaliť angličtinu.
mať romantický vzťah. Mať chlapa, ktoreho rodičov neuvidim naposledy pred 3 rokmi na stužkovej, ďalej ked nebudem musieť závidieť druhým kamarátkam rodinne historky z osláv... SAMTORD!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Naučiť aspoň 5 cudzích jazykov. Slovom a písmom.
Naučiť sa nejaké to bojové umenie, aby som sa mohol chrániť.
- nájsť si ideálneho manžela
- aspoň raz v živote navštíviť moju milovanú Prahu
- chodiť do konca života na všeljaké koncerty
- stať sa tlmočníčkou, psychologičkou alebo umelkyňou (maliarka, spisovateľka alebo speváčka)
.. zatiaľ toľko ale týchto 5 snov chcem na milón percent uskutočniť a som schopná pre to urobiť čokoľvek!!!!!!)
Mať ženu s ktorou budem chcieť stráviť zvyšok života.
Mať dom ktorý nebudem musieť celý život splácať.
Mať 2-3 deti ( dvoch synov určite ! )
Užívať si rodinný život a zostarnúť v teple domova.
no jednym z cielov, ktore by som chcel dosiahnut je to, aby som lepsie pochopil, resp. zmieril sa so smrtelnostou a neexistenciou uvedomenia si mojho vedomia a sameho seba po smrti
Vzdialenejsie dom, auto a usmev na tvary
@burble to je super zivotny ciel tiez mam taky vo volnom case
Potom mat peniaze atd. To je jasne.
Ale co sa tyka takych tych kratkodobejsich a realnejsich tak spravit si vysku, naucit sa poriadne anglicky, potom uvidim co dalej so zivotom.
@assasins a nemas taku pracu? Ci este nevies?
a podciele mat dobreho manzela s ktorym sa budeme mat radi a nebudeme na seba zli, dobre vychovane dieta, pracu do ktorej mi nevadi chodit, pri beznych veciach nemusiet riesit ci si to mozem dovolit, vediet hrat na klaviri a dobre vyzerat vo vyssom veku xD
Poslem k babke a mama bude mať domovicu ALe nie stále Len niekedy si doprajem.
vela cestovat
a ak by som stretla niekoho, s kym by som si dokazala predstavit buducnost mozno, tak to by bolo celkom fajn
aha...a vydať knihu erotických poviedok
toť vše
aspoň zatiaľ
Ty uz mozes hladat manzelku
je to tak prosté...
- Nikdy neprestať jazdiť a vždy mať motiváciu
- Vidieť Ludovica Einaudiho naživo a potriasť paprčou snim
- Mysliet pozitivne
- Ak raz budem mať babo, chcem byť matkou ktoru bude milovať a nie matkou ktoru bude jej vlastne dieta nenavidiet, ten pocit by som nezniesla
- Neprestať cestovať.
Priateľka: spraviť s nej manželku a mať s ňou aspoň dve deti, viesť slušný život v harmónií
(chcel som napísať, že už sa na tom pracuje ale ešte nie)
Kariéera: byť do 30r. natoľko zabezpečený aby som nemusel pozerať na cenu či si to môžem dovoliť (už sa na tom pracuje)
Osobný cieľ 1: pomôcť 9 ľuďom, zatiaľ mám v hlave len bezdomovcov, ktorý prišli o všetko nie svojím zapríčinením. (možno neskôe nejakú rodinu, ktorá to bude potrebovať, riešenie je veľmi rozsiahle ale pointou je navrátiť človeka k hodnotám a finančnej samostatnosti)
Osobný cieľ 2: spraviť 1.Dan v Japonsku-Okinawa
Osobný cieľ 3: naučiť sa hrať na klavír, doučiť sa gitaru, naučiť sa jazyky-rusky, nemecky, maďarsky, zdokonaliť angličtinu.
Sen: riadiť monopost formuly 1