@tunidlo Onen obrázok je asi z konca 60. rokov, vpravo hippies, vľavo skinheads. Ale dal som to sem tak trochen z recesie lebo som ten posledný kto by nejak strašne nenávidel ľudí ktorých ešte ani nevidel No ale možno sa dá povedať že v tých 60. rokoch podobné nálady boli na mieste
No už keď si to sem dával niekedy dávnejšie s popisom na štýl "make no war, but class war" sa mi zdala celá záležitosť divná a zdalo sa mi, že vo všeobecnosti zaujímaš dosť tolerantný postoj na to, aby si niečo také myslel vážne ...
Hippies je super. Hovoria sa o nich zlé veci preto lebo užívali drogy. No neužívali ich ako dnes aby unikli pred realitou a problémami. Kvôli spoznávaniu samého seba do hĺbky a cestu k tvorbe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
len momentálne, by to už asi nebolo aktuálne.
ale nepáči sa mi ako sa to sprzdnilo, vlastne tak ako všetky dobré veci časom.
Ja som nejaký nevzdelaný, ale o čom chce byť ten obrázok?
No už keď si to sem dával niekedy dávnejšie s popisom na štýl "make no war, but class war" sa mi zdala celá záležitosť divná a zdalo sa mi, že vo všeobecnosti zaujímaš dosť tolerantný postoj na to, aby si niečo také myslel vážne ...