Je niečo čo vo svojom živote lutujete?? Čo by ste vo svojom živote chceli zmeniť? Radi by ste to vrátili a spravili uplne inak? A hmm.. prečo ste je to tak ako je?
nooo.. rada by som zmenila isté veci, ale zase by som sa z nich nepoučila, ale aj tak by som ich radšej vrátila a napravila.. .. noo čo už, .. nedá sa to..
jasne, aspon 3 veci by som zmenila..ale rozpisovat to tu nebudem,podla mna nie je nik taky dokonaly, ktory by nechcel nic vratit spät, co by nic nelutoval
aj keby som niektore veci zmenila...myslim si, ze vzdy by bolo nieco s cim by som v zivote nebola spokojna..takze je to lepsie tak, ako to je a ak clovek nieco lutuje...tak nabuduce sa tomu aspon vyhne
Ako kazdy clovek na tejto planete som spravil vela chyb, no myslim si ze patrim k mensej skupine ludi, co si z chyb zoberu nieco dobre (aspon po case). Ako sa vravi: "Vsetko zle je na nieco dobre". Radsej rozmyslam ako veci spravim, aby som ich nelutoval ako lutovat veci ktore sa uz stali
minulosť je minulosť, keby som zmenila nejakú vec, tak by som predpokladám asi zmenila aj dnešnú prítomnosť. Som spokojná ako to je... síce je mnoho situácii ktoré ľutujem, ale bez nich by som nedostala odvahu, prípadne by ma to asi neposunulo... všetko zlé je na niečo dobre
nikdy nic by som nezmenila....NIKDY...vsetko sa stalo tak ako sa stalo a vyvinulo sa z toho to, co sa vyvinulo...chyby boli, poucila som sa a idem dalej..ak by som nespravila take chyby a prave vtedy..tak by som mozno spravila nejake chyby teraz a este vacsie...
hej samozrejme že hej, ale odmietam sa nad tým už zamýšľať... tu žijem, s týmito ľuďmi, v týchto situáciach... obraz môjho života je predo mnou a tvorím ho teraz. s tým čo sa udialo nespravím nič i keď by som veľmi chcel.
chcela by som zmenit jeden den.. no skor vecer.. podrazila som svoju naj kamosku.. jej byvali ma zacal balit a ja som ,,podlahla"... ale bolo to len par minut.. potom som ho odkopla...
aspon ze sa nase priatelstvo neznicilo, skor sa posilnilo.. takze teraz sme si obidve povedali ze medzi seba uz nikdy nepustime nijakeho chalana.. bud bude chcet nejaky mna alebo ju.. a nie obidve..
Zmenila by som výber školy, rozhodnutia v mojom školskom veku, moje prudké reakcie, alebo naopak keď som nereagovala vôbec. Zmenila by som toho dosť, ale bohvie ako by to bolo teraz.
Bola by som možno úplne inde. A to zas nechcem
Všetko má byť asi tak, ako to je.
Už by som sa tolko netrápila kvoli duševne narušenému chalanovi... myslím v uvodzovkach narušenemu... pretože jediné, čo z toho mám, je jeho nenávisť a povesť kravy v jeho okolí...
Zmenila by som jednu jedinú vec a to prestup na jednu idiotskú školu...no ale boli sme hlúpe a dopadlo to tak ako to dopadlo...našťastie som z nej už preč, ale už to nikdy nebude také ako pred tým...nikdy...
nikdy nelutuj to co si urobil, lebo v tej chvili si to povazoval za najlepsie riesenie. lutuj to, co si neurobil a mohol si. citat od jedneho cloviecika. samozrejme ze niekotre veci lutujem, ako kazdy clovek aj ja som urobila chyby ktore by som rada napravila, ale bohuzial vratit cas nejde, preto sa s tym treba zmierit, zobrat to tak ako to je a ist dalej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
aj tak to už nevrátim...: disappointed:
A zmenila by som asi väcsiu polovicu veci, ktore som v zivote urobila...
aspon ze sa nase priatelstvo neznicilo, skor sa posilnilo.. takze teraz sme si obidve povedali ze medzi seba uz nikdy nepustime nijakeho chalana.. bud bude chcet nejaky mna alebo ju.. a nie obidve..
Bola by som možno úplne inde. A to zas nechcem
Všetko má byť asi tak, ako to je.