potrebovala by som strojcek na zuby, ale súrne lebo mam už 18rokov a 19 na krku....je to dost blbe a neviem co mam robit lebo to vobec nieje pekne...a navyše vôbec nemam na to peniaze....co mam robit???
hm,pekne nepekne, ale ked budeš staršia určite neolutuješ že si to tych pár mesjacov musela nosiť.. ja som tješš mala trvalý, denný strojček, a som nadmieru spokojná ! a myslím si , že ak ešte žiješ s rodičmi,určite ťa finančne podporia..
no nájdi si strojčekárku, a spýtaj sa jej, čo ti odporúča. ale ak si už vyšla z toho platenia poisťovne, tak si samoplatca, musíš si preplácať sama, takže si nájdi prácu alebo brigádu. mňa vyšiel dole okolo 6000. a nie je to škaredšie ako krivé zuby.
byt si hlavu o mur ale nie skoda, ze si si to nedala do 18 r. tam by to bolo asi bezplatne nie? alebo o nieco lacnejsie ak tak. vsak rodicia ti mozno na to daju ale svojim sposobom si si to mozno zanedbala aj sama Alebo brigada.
mam v juli 19 rokov , vo februari mi davali strojcek a ti hovorim ze absolutne nerozmyslaj vzdy lepsie odnosit rok strojcek nez mat cely zivot krive zuby ... az tak drahe to neni okolo 7 000,-Sk ta to vide , v januari mi ho daju dole a uz sa neviem dockat
Coo? 7 000? Ja som za svoj dal 30 papierov. Asi som to preplatil, ale nevadi, dal by som ich zas. Nosil som to az do svojich 23 rokov. V sucasnosti sa na to nepozera ako za sociku, teraz je to coool a mozes si dat aj farebne gumicky, chalani budu paf Pozicaj si od babky a rodicov a vratis im to v lete, ked pojdes zbierat nejake polnohospodarske plodiny pod bic zapadneho imperialistu.
Co maju vsetci proti strojcekom? Niektorym babam fakt pristane a inak vo vyspelych zapadnych krajinach je IN mat strojcek a ma to tam skoro kazdy teenager.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
rodicov o peniaze? to je dost tazke, kedze zijeme v biede...a pozicku? no ja este studujem a brigadu je tazke zohnat....takze fakt neviem...
rodicov o peniaze? to je dost tazke, kedze zijeme v biede...a pozicku? no ja este studujem a brigadu je tazke zohnat....takze fakt neviem...
vies, nieje vsetko take lahke ako sa zda...ja s rodicmi prakticky nezijem a kaslu na mna....
sama ako sama....nikto ma k tomu neviedol...a ked som na to prisla tak nasi na to nemali ...a navyse vzdy som mala problem zohnat si nejaku brigadu...
to je super cena....ale niekedy sa vysplha aj nad 30000SK a to nekecam....na to fakt nemam
aj to som skusala..
z casti to preplaca ale nie uplne...a navyse ja na to uz nemam narok....
no ale v lete ma mozno caka operacia...takze to nieje az take lahke....
no nie je na tom nic zlé....ja by som ho rada nosila...ale neda sa...