Zažili ste niekedy niečo, čo zmenilo (od základov) Váš život?
Môže to byť niečo čo sa stalo aj vašim známym alebo celkom cudzím ľuďom, ale donútilo Vás to minimálne zamyslieť sa nad sebou a prehodnotiť uvažovanie a hodnoty ktoré v živote máte.
áno. ale zatial sa neda povedat o zmene od zakladov, lebo este stale len zbieram ruiny, co zostali aj po najzakladnejsich zakladoch. a zrejme dalsich par rokov budem robit len to
už sa to deje v našej rodine asi dva roky tak intenzívne a mení to dosť vzťahy.. všetko sa od základov rúca a ja veľmi ťažké nabehnúť späť. alebo to možno v tomto prípade ani nechcem. som človek, ktorý odpúšťa, no nezabudne ( niekedy by som možno rada)
áno.. niektoré veci si uvedomujem až od danej situácie... a tie ostatné čo boli pred tou situáciou alebo obdobím neriešim, nepamätám..bolo to dávno, vlastne to pre mňa ani nebolo .
ano ... bola to udalost, ktora mi otvorila oci, zmenila moj pohlad na svet a na zivot a zbavila ma depresii ... teda lepsie povedane tych udalosti bolo viac, ale vo velmi kratkom casovom obdobi ...
áno... odvtedy nemávam depresie, som optimistická.. nejako som to v sebe musela najsť...
ďalšia bola taká, za ktorú sa hanbím, bolo to obdobie života... ale otvorilo mi to oči a posunulo ďalej si myslím neľutujem
a je vela takých banálnych aj zvláštnejších vecí, čo ma posúvajú ďalej, ale niečo také radikálne ako smrť niekoho alebo vážna choroba som ešte nezažila a kiežby ani nezažijem... bohužiaľ to asi nebude možné ..
Rozchod rodičov, sestrina choroba, kedy som si uvedomila, ako sa o ňu bojím a niečo, čo mi radikálne zmenilo život aj napriek tomu, že si to vlastne ani nepamätám.
ano, keď som pred rokom a pol zistila čo je to mať rád, aké je to úžasne keď vás ma niekto rád, čo to znamená, že mi na niekom záleži, čo je to boj o život.... spoznala som dvoch ľudí, ktorý mi otvorili oči, sňali mi ružové okuliare a ukázali mi, že život je ťažký, ale krásny..... a najviac asi to prvé, pretože človek, ktorý má niekoho rád má najviac a ja to som
za všetkým hľadaj chlapa - moja prvá väčšia láska...klamal mi v tom koľko má rokov, kde chodí do školy...vo veľa veciach...neskôr ma začal vydierať, aj psychicky. Cez telefón vynadal môjmu tatkovi, o ktorom veľmi dobre vedel, že je to sekera do kktov nuž a rok to bolo peklo... psychologička nepomohla, zistila som, že ja som sama sebe lepšou psychologičkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Tá ma celkom slušne zmenila.
ďalšia bola taká, za ktorú sa hanbím, bolo to obdobie života... ale otvorilo mi to oči a posunulo ďalej si myslím neľutujem
a je vela takých banálnych aj zvláštnejších vecí, čo ma posúvajú ďalej, ale niečo také radikálne ako smrť niekoho alebo vážna choroba som ešte nezažila a kiežby ani nezažijem... bohužiaľ to asi nebude možné ..