čo si mám myslieť o tvojom rozhodnutí a názore? celkovo si myslím, že ak sa ti to páči tak choď a ešte snáď toľko: ahoj ja som ypsilon, normálni ľudia ma občas používajú
nesmejte sa ale aj ja som uz nad tym uvazoval... dnesny svet je skurvena fraska, je to len svinstvo - preco by mal byt niekto nieco viac ako niekto iny? Ale bohuzial tak to vsetko funguje, jedni rozhoduju o osude druhych...
@Wikino aj mne by sa to pacilo, ale muselo by to byt v komunite, alebo teda nejaka vysokohorska chata alebo tak, kde chodia ludia..uplnu izolaciu od ludi by som urcite nechcel
Skúsila som to. Na samote u lesa. Viem si upiecť chlieb, dorobiť vlastné mlieko, syr, bryndzu, maslo, vajcia, mäso... Ale keď mi horela "strecha" nad hlavou, bola som rada, že tá samota nie je až tak ďaleko od civilizácie - hasiči nešli pol dňa... Keď ma obťažoval "občasný" pocestný, bola som rada, že sú mobilné telefóny. - Vedela by som rozprávať...!
Nezávislosť je pekný ideál. Ale sú situácie, keď je človek rád, že je niekto poruke. Hoc aj na pol slova, ktoré máš s kým prehodiť každým dňom. - teda ak nechceš, aby sa z Teba o chvíľu stal Yeti...
ty asi aj žiješ v prírode a nikdy si nechodil do školy.. lebo tvoj pravopis je OTRASNÝ.. až z toho oči bolia... a je mi jedno, že teraz tu budete hubovať, že riešim jeho gramatiku.. ale je to smutné keď niekto nevie základy.. fuj!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
i ja pôjdem
Článok v SME: » zvolen.sme.sk/c/4985230/blazn...
A ich stránky: » www.zajezka.sk/ozajezke.htm...
mimochodom, skúsilo to veľa ľudí a do druhého rána boli doma.
Nezávislosť je pekný ideál. Ale sú situácie, keď je človek rád, že je niekto poruke. Hoc aj na pol slova, ktoré máš s kým prehodiť každým dňom. - teda ak nechceš, aby sa z Teba o chvíľu stal Yeti...