ale pre mňa isto dedina...zvykla som si ísť von hocikde, netlačiť sa v pidimini byte a žiadna záhrada ani súkromie ani hovno...tu sa zoberieš a stále máš kde ísť...
všetko má svoje pre a proti... na dedine je kľud, čistejšie prostredie... no neviem si predstaviť, že by som nemala auto a trepala by som sa do práce hodinu a všetky prestupovania zo sadky alebo vlaku do mhd
od malicka som vyrastala v meste v dome a uz 6 rokov byvam na dedine, no mne to viac vyhovovalo v meste..mali sme tam lepsiu zahradu a vacsie sukromie..jednoducho sa mi tam byvalo lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale pre mňa isto dedina...zvykla som si ísť von hocikde, netlačiť sa v pidimini byte a žiadna záhrada ani súkromie ani hovno...tu sa zoberieš a stále máš kde ísť...
7 rokov som byvala v meste v bloku a od 7 rokov bývam na dedine... neviem obe maju aj vyhody aj nevyhody.... je to 50:50
ale keby bolo podla mňa, tak nejaká úplná samota