ja sa chystam od septembra. neboj, aj ja som si uz vypocula vselico hrozostrasne, ze spina, svaby, padajuce omietky, ovracane hajzle.. ale na druhej strane, boli aj ludia, ktori maju fajn intrak, su tam radi, maju okolo seba skvelych ludi..
Ja mám na intrák zlé spomienky, kvôli ľuďom. Musíš sa hlavne dostať do dobrého kolektívu. U dievčat je to jednoduchšie, oni si navzájom pomáhajú, nie ako u chlapcov, kde sa objavuje aj šikana a pod. Prvé 2 až 3 mesiace sú najhoršie, kým si zvykneš, spoznáš nové prostredie, ľudí... Najprv budeš chcieť odísť, všetko sa ti bude zdať hrozné, ale len kým si zvykneš. Nemáš sa čoho báť. Ešte tam budeš chcieť aj ostať, uvidíš
Záleží to ale na tom aký kolektív tam budeš mať. Ja som tam stretol úžasných kamarátov a nikdy na nich nazabudnem
Bol som na inťakú síce len 1,5roka, ale bolo to super potom odporúčam privát keď budeš mať prehľad v ľudoch a meste. Bude ešte lepšie...
Inak niektoré internáty sú vážne také, že pri príchode dostaneš potkana ako domáce zvieratko a vnoci ta budú zahrievať sváby. A je tam aj veľa prijebaných ľudí ala frajer sedlák vo veľkom meste, ale nenechaj sa znechutiť Ich stačí ignorovať...
poviem takto na intraku je fajn aspon na mojom sme tam 3 chalani a zhruba 50/60 bab ..mne sa tam lubi sice nekedy rozmislam ze si zapalim pri pustenom plyne v kotolni ale inak super
ja som tiež na intráku-stredoškolskom-v Spišskej Novej Vsi a poviem vám je tam fakt super.sme tam 90chalanov a90báb,ktoré idú niekedy na nervy-hlavne tie nové prváčky ale inak v pohode veď aj ja som ňou bola.ale inak máme tam fakt super chalanov a navyše sú aj pekný tak len sa nebojte a choďte na intrák.ja mám domov len 25km od intráku ale predsa som uprednostnila intrák pred domovom-tá sradna a tí ľudia za to stoja a doma si to zas užijem cez víkend
Ja som na intraku "uz" mesiac a mozem povedat ze jeto tam uplne skveleeeeee, je nas tam 26 bab a okolo 200 chalanov, no bodaj by nam tam nebolo dobre , podla mna to velmi zavisi na tom, ku akym ludom sa dostaneme, ja som sa dostala k uplne uzasnym cloviecikom...
intrak je super...ja som tam uz druhy rok a vravim ti ze ked budem odtial odchadzat bude mi to tam vsetko chybat az na vychovavatelky...keby neboli nevracala by som sa ani domov...je tam sranda no stalo sa uz aj take...hlavne zo zaciatku ked sme sa zacali spoznavat ze nebol kazdy taky ako sa zdal...bolo vela pretvarok no pocase sa na vsetko zvyklo a vychadzame tam...tolko haluze som za cely svoj zivot nezazila ako tam
Ja som na intraku uz treti rok,takze som si tam toho uz uzila az-az super ludia,srandy kopec,ale doma je doma...z domu sa mi vzdy tazko odchadza a piatky su nieco ako sviatky,kazda baba sa zmeni na nepoznanie.V piatky sa u nas kazda vymaluje aby bola krasna,ked dojde domov cez tyzden to mame viac menej na salame,ved komu by sme sa uz len chceli pacit v tej diere ale myslim ze sa niet coho obavat...
Na intraku je perfektne,u nas su super ludia az na par vynimiek a vychosov,ktori sa do vsedkeho staraju-ale nie vsetci su taki.no ked budes mila k starsim ziakom tak to bude OK.nasi prvaci su fest drzi a doplacaju na to.NO ZIVOT TU JE FAKT SUUUUUUUPERT A NEVIMENILA BY SOM HO
Chcem sa opytat, od septembra byvam na atriovych domkoch, co to je zac? Da sa to tam zvladnut? myslim tym wcka a tie sprchy? A tie svaby? To byva naozaj na intrakoch hmyz?
ja idem od septembra na EGT v tisovci... takze budem byvat na intraku... bola by som zvedava, ci sa na intrakoch nekradne, ci sa to tam da vydrzat a ze co si mam zobrat.... zatial nikoho nejak moc nepoznam co tam ide, takze som zvedava,...
no ja som na intraku a myslim si ze je tam uplne super vsedci sa tam pozname a nieje tam ziadny sikan abo bodobne tieto veci hm ked sa dostanes do dobrej spolocnosti tak sa tam urcite aj tebe zapaci neboj sanic vyskusas nove veci spoznas vela novych ludi proste pecka heh
mnoo ja planujem ist na intrak a sa velmi tesim bo zmena je zivot a idem na skolu kde nikoho nepoznam takze aj troch straach ale nechavasa prekvapit.......kamosi ma strasia ze tam bude horor ale newa ked bude tak zmena intraku co uz narobis??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
uvidis, nechaj sa prekvapit
Záleží to ale na tom aký kolektív tam budeš mať. Ja som tam stretol úžasných kamarátov a nikdy na nich nazabudnem
Bol som na inťakú síce len 1,5roka, ale bolo to super potom odporúčam privát keď budeš mať prehľad v ľudoch a meste. Bude ešte lepšie...
Inak niektoré internáty sú vážne také, že pri príchode dostaneš potkana ako domáce zvieratko a vnoci ta budú zahrievať sváby. A je tam aj veľa prijebaných ľudí ala frajer sedlák vo veľkom meste, ale nenechaj sa znechutiť Ich stačí ignorovať...