U nás našťastie nikto tak veľmi... permanentne chodí otec z krčmy trochu napitý, niekedy aj mama =D vtedy s ním nie je reč.. ale v pohode .. väčšinou sa iba naje a ide spať...
Život s alkoholikom je strašná vec.Preto som dokonalý abstinent.Nikdy som nepila a ani nebudem.Mám doma perfektný odstrašujúci príklad.Mali by ho mať aj tí,ktorí si nevedia svoj život predstaviť bez toho,aby sa pravidelne chodievali "strieskať" do nemoty.Tým myslím tínedžerov v mojom veku....
starký....po starkynej smrti to nezvládal tak pil, a dopadlo to tak, že už nevie kto som, kto je moja rodina ani nič, asi ho chytila nejaká alkoholická starecká demencia, každopádne, teraz je v"starobinci" pod dohľadom....Btw:tatko má občas na to tiež nábeh../alkoholizmus/
moj otec pil, zili sme snim vela rokov a bolo to hrozne, casto slo az do krajnosti, ohrozovanie zivota vyhrazky bitky a podobne....bolo to strasne tazke a myslim ze to cloveka poznaci hlavne dieta....uz tri roky zijem len s mamou a je pokoj
Dedo- každé ráno poldecák repáku mamina vôbec nič len zacíti alkohol už je jej zle a otec do krčmy nechodí, ale ked príde nejaká návšteva tak si dajú spolu. Takže alkoholikov doma našťastie nemám asi by ma porazilo.
Ja pijem a brácho pije ....naši tí len trošku =D takže život sama zo sebou sa celkom dá a aj brácho kým po ňom umýva grcky moja maminka a nie je je to ok všetko =D...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@1 bohuzial neviem kde sa editujú ankety náhodou som stlačila enter
ale keď ho chodím navštíviť tak je väčšinou ožratý
Nikomu to neprajem hlavne nie v mladom pubertálnom veku sa to bude svami tiahnuť veľmi dlho...