v USA je stále väčsia nezamestnanosť, dolár slabne, ak to už nebude svetová mena tak celé USA môže ísť do .......
Cina už čoskoro obehne USA a chce vytvoriť menu krytu zlatom, čiže to by USA nezvládlo......
Momentálne by len blázon isiel do USA.... teda ak vies o USA iba to čo ti strkaju pred oči americké médiá, tak sa ti nečudujem že tam chces ísť....
Ale momentálne sa USA rozpadá....
@qwedsayxc
Mena krytá zlatom.. to by bol fakt dobrý ťah, aspoň by to nebol len zdrap papiera ale.. zlato je obmedzený zdroj a kto vie koľko % celkového zlata Čína vlastní.. tak či tak to je v ritke.
Ja si osobne myslím, že Amerika je obrovský mix všetkých kultúr, vrstiev, žobráci, miliardári, proste všetko na kope, vedľa seba, pre mňa to pôsobí strašne chaoticky. Určie to nie je to, čo nám ponúkajú americké seriály a podobne. Možno tak v najbohatšej Kalifornii je to ok.
@nicoolka Ano ale ide o to že USA tlačí doláre kolko len chce a v skutočnosti tie doláre nevlastní... USA ich len tlačí a tlačí.... Ono si nelegálne prilepsuje.... rovnako jak dnes EU... A Cine chce aby to tak nebolo... Ale nato musí predbehnut svetovu menu dolára. Ale dolár slabne tak to vyzerá nádejne pre Cinu. Tak a to že je zlato nerastná surovina nie je problém. Vsak jedna kocka zlata bude mať hodnotu napr. 10 eur (príklad) a niekto si kupi 10 cipsy v Rakusku tak Slovensko dá Rakusku jednu kocku zlata ale Rakusko da Slovensku zas inu kocku zlata za to že si Rakusan kupil na Slovensku Bonaqu....
To sa vsetko spraví.... Ale lepsie ako ten podvod čo robí USA:
@nicoolka čo je na tom, že je to obmedzený zdroj? práveže to je jeho výhoda, že by nemohli vytvárať nové peniaze. ale tak či tak, neverím peniazom, ktoré môže niekto zneužiť. skôr či neskôr ich niekto zneužije, obzvlášť pokial sú v rukách vlády. budúcnosť sú kryptomeny ako Bitcoin.
@yoss
Moja sestra tam býva. Podľa mňa je tam dosť spokojná, žije v New Yorku. Nikdy sa nesťažovala, ale ani nikdy nechcela odtiaľ odísť.
A čo ja som tam bola, tak tiež to bolo fajn.
Ale Amerika je veľmi široký pojem, každý kúsok Ameriky je iný.
@qwedsayxc Z toho co si tu napisal som skoro vybuchol od smiechu chlapce, mas kolko, 15,16 rokov?
O svetovom trhu a ekonomike vies vielke hovno. Je to 1000x zlozitejsie ako si myslis.
@qwedsayxc A nemas pravdu, nezamestnanost v USA sa vobec nezvacsuje, je to totalna kravina. V tychto dnoch je dokonca na 5-rocnom minime. A nezamestnanost ani tak skoro klesat nebude, kedze pracovny trh v USA ma silne korene aj v daka tomu, ze vo vacsine statov nefunguje socialny system (davky bez prace, aby si tomu rozumel) ako v EU. Dolar neslabne, mal zle obdobie ako napriklad pocas Velkeho krachu ale celkovo neslabne, ani aktualne, stale posilnuje. Cina dobehne USA akurat v ekonomike a to je taky ukazovatel ako ked niekto niekoho vyskovo prerastie, to vobec neznamena, ze je silnejsi. Cina vynika akurat exportom. A co zivotna uroven? Na tom mozu Cinania akurat zaplakat .
Len blazon by siel do USA? Chod tam a uvidis, co je uplne iny zivot, uplne ina mentalita, uplne ine podmienky. Vidno, ze si tam v zivote nebol.
ale tak ja poviem len tolko, ze zakomplexovana slovac si mysli ako tam ludia zivoria ako tu ako sa maju zle a neviem co a ti ktori tam boli vedia svoje, bolo aj par slepych jedincov ktori si stale tlachali svoje ale vacsine sa rozlepia oci ked uvidia ako to tam realne funguje
uplne ina zivotna uroven, uplne iny system.
ale to nema zmysel hovorit ked ludia si budu spoza monitorov aj tak jebat svoje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Cina už čoskoro obehne USA a chce vytvoriť menu krytu zlatom, čiže to by USA nezvládlo......
Momentálne by len blázon isiel do USA.... teda ak vies o USA iba to čo ti strkaju pred oči americké médiá, tak sa ti nečudujem že tam chces ísť....
Ale momentálne sa USA rozpadá....
Mena krytá zlatom.. to by bol fakt dobrý ťah, aspoň by to nebol len zdrap papiera ale.. zlato je obmedzený zdroj a kto vie koľko % celkového zlata Čína vlastní.. tak či tak to je v ritke.
To sa vsetko spraví.... Ale lepsie ako ten podvod čo robí USA:
Moja sestra tam býva. Podľa mňa je tam dosť spokojná, žije v New Yorku. Nikdy sa nesťažovala, ale ani nikdy nechcela odtiaľ odísť.
A čo ja som tam bola, tak tiež to bolo fajn.
Ale Amerika je veľmi široký pojem, každý kúsok Ameriky je iný.
O svetovom trhu a ekonomike vies vielke hovno. Je to 1000x zlozitejsie ako si myslis.
Len blazon by siel do USA? Chod tam a uvidis, co je uplne iny zivot, uplne ina mentalita, uplne ine podmienky. Vidno, ze si tam v zivote nebol.
ale tak ja poviem len tolko, ze zakomplexovana slovac si mysli ako tam ludia zivoria ako tu ako sa maju zle a neviem co a ti ktori tam boli vedia svoje, bolo aj par slepych jedincov ktori si stale tlachali svoje ale vacsine sa rozlepia oci ked uvidia ako to tam realne funguje
uplne ina zivotna uroven, uplne iny system.
ale to nema zmysel hovorit ked ludia si budu spoza monitorov aj tak jebat svoje