Ahoj čau, hľadám nejakú holku ktorú tu v podstate nič nedrží a chcela by ísť žiť niekam inam, mňa láka konkrétne dosť Brighton, no nie je to podmienka hľadám už popredu, chcela by som odísť tak za 4 mesiace až by som si riadne našetrila. TS ak by!
ja tiež neviem kde budem za 4 mesiace. A ved zober melancholika, on je uz dlhsie nespokojny na slovensku. jaaj, si hovorila holku, tak zober melancholika (sorry bad joke) ale prajem ti vsetko dobre, nech to vyjde ako ma
tam som byvala asi mesiac! krasne mesto, velmi prijemne na zivot, veeeeela kultury, plaz na obed ako stvorena (ale nie na kupanie a tak.. moja sister tam byvala 3 roky a dobre jej tam bolo
@silviaaa ani jaa! jedine co ma drzi tu, je skolaa no a ak ta nebudee tak je to jasnee..
Ja som mala ist uz toto leto inak tam ale kamoska to zrusila skoda, ze si skor nehladala niekoho! a teraz inak akurat na fb jedna slovenka ponukala byt na 3 tyz za 100£, som chcela ist aspon na "dovolenku" ale to mam akurat statnice
Kamarat vyhral vstupenku na EPT Barcelona v hodnote 5000 EUR, isiel, pretoze ina by prepadla. Po Anglicky nevedel ani prd, izbu si objednaval tak (one rum) . Chudak, kupoval si hot dog a stal ho 12 EUR. ( one hotdog) Ked mi toto hovoril, tak som mal dost. Treba vediet po Anglicky, ak chcete studovat. Ja uz aj myslim v AJ, co je skill level! Ano aj prekladam videa, treba sa pochvalit.
@johnysheek chodila som do jazykovej skoly a brigadovala
a @silviaaa neviem to porovnat moc, anglicko je dost drahe, urcite je tam drahsie ako v nejakom Manchestri, ale lacnejsie ako v londone zas D ... ak chces, tak mi napis ts, mozeme pokecat o Brajtoníku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Prajem ti, nech ti to vyjde, tam by ti bolo určite úžasne
@slackerbitch
on nevie po anglicky a s holkou je život ľahší
Ale inak fakt, ked az za 4 mesiace, tak ak ma nevezmu na mgr, uplne vazne s tebou pojdem!!!
Ja som mala ist uz toto leto inak tam ale kamoska to zrusila skoda, ze si skor nehladala niekoho! a teraz inak akurat na fb jedna slovenka ponukala byt na 3 tyz za 100£, som chcela ist aspon na "dovolenku" ale to mam akurat statnice
Kamarat vyhral vstupenku na EPT Barcelona v hodnote 5000 EUR, isiel, pretoze ina by prepadla. Po Anglicky nevedel ani prd, izbu si objednaval tak (one rum) . Chudak, kupoval si hot dog a stal ho 12 EUR. ( one hotdog) Ked mi toto hovoril, tak som mal dost. Treba vediet po Anglicky, ak chcete studovat. Ja uz aj myslim v AJ, co je skill level! Ano aj prekladam videa, treba sa pochvalit.
@beatlesgirl ty si tam co robila?
a @silviaaa neviem to porovnat moc, anglicko je dost drahe, urcite je tam drahsie ako v nejakom Manchestri, ale lacnejsie ako v londone zas D ... ak chces, tak mi napis ts, mozeme pokecat o Brajtoníku
manch je lacnejsi ako brighton? to fakt? a jujda..