Vyrástla som v meste, čiže skôr mesto dedina má niečo do seba...rada si tam idem oddýchnuť, lenže len na určitý čas byť tam stále by ma zrejme nenapĺňalo..ja neviem ale chápem, že niekto, kto vyrastal na dedine, ten na to nedá dopustiť myslím si, že je to o zvyku? ak si raz prežíval niečo, tak je ťažké si to teraz predstaviť ináč...
Ja bývam na dedine a nepáči sa mi tu proste každý o každom všetko vie a celkovo som si tu spravil mnoho nepriateľov navyše ľudia sú svine ..
Vždy som chcel bývať v meste ale tam je to zasa o takej anonymite ... nikoho nepoznáš a tak ...
tak, na dedine, kde mám nepriateľov, by som nechcela byť, lebo naozaj, tam každý každého pozná.
a neviem ako tam môžu niektorí prežiť celý život, musia byť takí, že sa ich všetci boja, tak všetkých vyduria odtiaľ, alebo s nikým nemaju problem.
@borovy Sám neviem láka ma to tam. Je to veľké mesto (na Slovenské pomery) a všetko tam je po ruke. Nie ako tu kde máme dva obchod a keď si dlhšie pospím ani rožky sa mi neujdu
@borovy ja keď tam som, tak všetci na mňa pozerjaú jak na votrelca, lebo vedia, že nie som odtiaľ, hoci sa tak tvárim
a keby nie Madunice tak Hontianske Nemce. to je taký koniec sveta, že tam by sa dal začať fajný nový život
@barb áno, však do Banky prejdeš aj peši.
a prečo na teba zazerali? a kto? na mňa teta v tom šenku pri ceste, a ešte ked som sa šla najesť do vývarovne v tom istom šenku
@mcvpn ja neviem už prečo som tam vystúpila, ja som chcela ísť do Tesár, vystúpila som v Dobrej Nive, a tam som sa rozhodla, že pôjdem do Dudiniec a uvidím Tesáre z okna
Na dedine len v pripade, ze by bola do 30 min od velkeho mesta, mala by som auto a vedela by som soferovat, a byvala bych v dome obohnanym obrovskym murom
Mesto ma stiesnuje v tom, ake je preludnene, a ake konceptualne uchylne je byvat v jednej budove s 80 cudzimi ludmi, zas na dedine mam hrozu z toho, ze tam nic nie je, nic sa neda kupit, a z mentality.
Momentalne mi vyhovuje zivot v meste, ale nevylucujem, ze by som sa prestahoval aj niekde na sedlac k moru. Ale na slovensku sedlac ani za boha, tolko primitivnych ludi na kilometer stvorcovy nie je snad nikde.
Ja by som volila zlatú strednú cestu, dedinu blízko mesta, čiže nič úplne typicky dedinské a odľahlé (možno ako by to niekto nazval "koniec sveta"), ale také, kde keby niečo potrebujem, mám to takmer poruke.
Bývam v meste a je tu poblíž dedinka.. z ktorej je to do mesta (alebo z mesta do tej dedinky) asi tak 30-40 minút pešo... (záleží na rychlosti chôdze).
Tam by som rad býval ale dom mať položený niekde vyššie poblíž lesa.
byvam v meste ale akoby som byvala na dedine lebo sak toto sa mestom nazvat neda...
chcela by som ale byvat v nejakom velkom meste kde mam vsetko...napr. v trnave alebo nitre...ale taku BA to by som uz nechcela to je prilis velke
v mestskej ulici ktora je dost odlahla a pripada ti akoby si bol na dedine tam by som chcel byt (som z dediny, co je fajn ale nocny zivot tu stoji za velke makove)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Myslíš pohodlie typu, že nemusíš pracovať okolo domu?
Vždy som chcel bývať v meste ale tam je to zasa o takej anonymite ... nikoho nepoznáš a tak ...
a neviem ako tam môžu niektorí prežiť celý život, musia byť takí, že sa ich všetci boja, tak všetkých vyduria odtiaľ, alebo s nikým nemaju problem.
chcem ísť do Maduníc
a keby nie Madunice tak Hontianske Nemce. to je taký koniec sveta, že tam by sa dal začať fajný nový život
mne z okolitych dedín nevadi jedine Banka, ta je top pre mna
ale chcela som napísať Hontianske Tesáre.
a kde je Devičie? a prečo by to bola riť sveta...vôbec nie
a prečo na teba zazerali? a kto? na mňa teta v tom šenku pri ceste, a ešte ked som sa šla najesť do vývarovne v tom istom šenku
ale inak mesto, v dedine sa nic neda, obzvlast v nasej
keď si šla do Dudiniec? to si dosť skoro vystúpila, nie?
Devičie je tiež tým smerom
Babiná...aha a ty si odkiaľ?
Mesto ma stiesnuje v tom, ake je preludnene, a ake konceptualne uchylne je byvat v jednej budove s 80 cudzimi ludmi, zas na dedine mam hrozu z toho, ze tam nic nie je, nic sa neda kupit, a z mentality.
Tam by som rad býval ale dom mať položený niekde vyššie poblíž lesa.
chcela by som ale byvat v nejakom velkom meste kde mam vsetko...napr. v trnave alebo nitre...ale taku BA to by som uz nechcela to je prilis velke
takze dedina ale nie daleko od mesta