A k téme... Ideál by bol mať malú milú rodinku a bývať v domčeku s výhľadom na hory Lenže realita bude asi taká, že budem byvať u rodičov a jedinú spoločnosť mi bude robiť sedem zakrslých králikov.
@sponkabob Nie nie, ja nie som Nižňanka, ani môj mužík nie je ale našli sme dobrú ponuku v Nižnej tam sme to zobrali a od letíčka začneme rekonštruovať. Nechcela som dom ale môj mužík po tom túžil tak ideme na to
idealny nerealny plan
žit niekde v južnom Taliansku a neviem
REALITA - Mať aspon byt, a prácu co vynáša 700-1000e neviem ci slovensko ci kde, netušim vobec nemam už plany, na kolko moje sny už skoncili Proste chcem mat prachy aspon na dve dovolenky ročne... A frajera neviem o tom už tiež nesnívam...
No takto veľmi dopredu neplánujem, 10 rokov je veľa, za ten čas mi plány môže skrížiť veľa vecí. Ale tak približne- nejakú stabilitu v živote, v akej presne podobe to ešte neviem.
Inak je zaujímavé, že všetci tu píšu viac-menej materiálne veci. Domy, autá... veci ako rodina sa spomínajú až na konci, a také že zdravie, byť dobrým človekom, prípade úspešný v práci, to už nikto :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a o 20 rokov chcem už bývať v mojej ľúbeznej Žiline, ideálne možno v Mojši a tiež tam mať super sídlo bez susedov v okolí,
žit niekde v južnom Taliansku a neviem
REALITA - Mať aspon byt, a prácu co vynáša 700-1000e neviem ci slovensko ci kde, netušim vobec nemam už plany, na kolko moje sny už skoncili Proste chcem mat prachy aspon na dve dovolenky ročne... A frajera neviem o tom už tiež nesnívam...
Inak je zaujímavé, že všetci tu píšu viac-menej materiálne veci. Domy, autá... veci ako rodina sa spomínajú až na konci, a také že zdravie, byť dobrým človekom, prípade úspešný v práci, to už nikto :/