Ako sa vam pači život mne sa pači ale ho mam dosť tažky ale všetko beriem s rezervov ako aj utrapi aj pekne veci tak nam prislucha žiť aku cestu sme si zvolily.
Bol som v mladosti velmi velky bitank kradol som bil som sa aj ine veci som robil dostal som
mne sa život páči...ale na niekom inom...môj život si vážim preto si ho nedovolím vziať ale ako hovorím viac sa mi páči život napríklad v kvetine alebo v psovi...malom dieťati ktoré sa hrá...to je život ktorý rada pozorujem...nie ten môj
mne sa zivot nekedy paci nekedy ne...problem je ze berem setko moc vazne a zo všetkeho si robim tazku hlavu a trapim sa pre nic...a preto si myslim ze ho mam dost spackany
Milujem zivot... Aj ked mam niekedy chut sfetovat sa,skocit z vysokej budovy a ukoncit to Ale vzdy,zatial vzdy vzdy sa mi po hroznom obdobi(vacsinou trapenie kvoli somarinam) vratilo aspon par chvilok,kedy som bola stastna...A mozno som si ich potom aj viac vazila a citila sa,akoby Boh existoval Aj ked vacsinu zivota mi zaplna akasi neutralna "nuda",viem si vychutnat aj depku pri salke silnej kavy a dobrej hudbe,pozorujuc z okna burku...A dokonca aj beznadejny plac v noci do vankusa...Aj to ma svoje caro...
Zivot je uzasny
mne sa páči na živote..že nikdy nevieš čo sa stane, nevieš čo bude zajtra, koho spoznáš, čo sa ti priplachtí do cesty a tak...a osud a momenty života...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Zadarmo pivo!
?????????????
....
?????????????????????????
Zivot je uzasny
a presne ako napisala @bodylubi -presne take nieco
Biedny to život veštice ....