@1 podľa mňa je život záhadný..a každý deň zisťujeme niečo iné,nové a stávame sa o to múdrejší..ale život si treba hlavne užívať podľa mňa..i keď niekedy nám do cesty vojde väčšina hovadín a hovadských ľudí..podľa mňa je život v tejto chvíly celkom fajn
ale niekedy, keď mám depku tak mám na život celkom iný názor..potom sa ozvem a uvidíte ako sa môj názor zmení lôl
ach zivot si treba uzivat lebo nikdy nevieme kedy skonci..a treba sa snazit aby bol co najkrajsi...a robit ho peknym aj ludom ktorych mame radi...ale k zivotu treba aj stastie a mnoho dobrych ludi...a potom je zivot fakt krasny...
Život všeobecne - ou kej, keď to už musí byť.
Láska - nepraktizujem, neviem.
Rodina - ku šťastiu mi nechýba.
Škola - **text bol vymazaný pre nadmerný výskyt vulgarizmov**
Zniem, akoby som mala každou chvíľou ísť po žiletku, ale momentálne som STRAŠNE rozladená.
Život súhlasím, že je záhadný A nikdy sa nedá predpokladať ani predpovedať čo sa stane v budúcnosti Dalo by sa aj povedať, že je to hra osudu
na každého v živote čaká láska, alebo lepšie povedané, čaká niekto kto je nám súdený s kým bude človek šťastný, bude s ním chcieť stráviť život a pod
v živote nie sú vždy slnečné dni, ale ako som už raz v jednej diskusií písala, treba si zo všetkých zlých skúseností brať aj niečo do budúcnosti, ale nie zas robiť podobné veci, len aby sme mali nejaké skúsenosti...to je nesprávne...
@1 presne suhlasim, ale aj ked by priniesol akokolvek tazke situacie stale je to dar a treba si ten zivot vazit lebo je len jeden a pomerne dost kratky
zivot je naozaj zaujimavy..raz sme hore a raz dole..stale dookola...keby bolo stale iba dobre..bola by asi nuda..aspon podla mna...tak "vdaka" nestastiu si najdeme aj kamaratov, spozname v nudzi pravych priatelov...
milujem život.. niektore veci, by som rada zmenila(hlavne tie co som spravila a teraz zistujem, ze to bolo dost debilne), ale asi to nepojde uz zmenit a je to sucastou mojho zivota.. TAK to asi ma byt. nikdy by som si nesiahla na zivot a neublizovala si ja sa moc luuubiiim
wsetkym ludkom co ste napisali welmo pekne dakujem aokej vy ste sa uz vyjadrili teras je cas na mne....tuto temu som nahodila preto lebo niekedy newem ako dalej...som teenegerka ae normalnym takym zivotom ako by som zit chcela nemozem .....som totiz postihnuta-imobilna vobec necem aby ste ma lutovali lebo nemam rada ludi co ma lutuju jednoducho powedane nemozem chodit kazdy den von alebo vecer na diskoteku aebo taq nejak ......a cem vam fakt podakovat za niektore nazory ktore ma pozbudili ist dalej fakt diki a posielam aj kiss
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale niekedy, keď mám depku tak mám na život celkom iný názor..potom sa ozvem a uvidíte ako sa môj názor zmení lôl
Láska - nepraktizujem, neviem.
Rodina - ku šťastiu mi nechýba.
Škola - **text bol vymazaný pre nadmerný výskyt vulgarizmov**
Zniem, akoby som mala každou chvíľou ísť po žiletku, ale momentálne som STRAŠNE rozladená.
na každého v živote čaká láska, alebo lepšie povedané, čaká niekto kto je nám súdený s kým bude človek šťastný, bude s ním chcieť stráviť život a pod
v živote nie sú vždy slnečné dni, ale ako som už raz v jednej diskusií písala, treba si zo všetkých zlých skúseností brať aj niečo do budúcnosti, ale nie zas robiť podobné veci, len aby sme mali nejaké skúsenosti...to je nesprávne...