caute. hodte sem nejake vase zivotne ciele. ja som prave zistil, ze asi rok som bol mimo, robil blbosti, aspon raz za tyzden adrenalinovy zazitok a par blbosti, ktorych dosledky si uvedomujem az teraz. dokonca v septembri nastupujem na univerzitu a odbor,
vtipné na mojom smerovaní je, že som šiel an gymnázium aby som mal ďalšie štyri roky na rozhodovanie, no tam mi povedali, že už v druháku to musím vedieť na výber predmetov, no ja som vlastne na tom ešte horšie ako v prvej triede, to som aspoň chcel byť kozmonaut....
nikto tu nechce samozrejme vase ciele napodobnovat. len si spravit zhruba prehlad o tom, ake maju ostatny ciele okrem par milionov na ucte, velky dom, luxusne auto a po kazdom boku jednu dvadsiatku typu 90-60-90.
zivotny ciel? ... zit tak aby som bola stastna... este neviem co budem robit a co sa mi podarí ... ale dufam, ze budem mat osobu ktoru budem milovat a aj ona mna... ze budem niekde mimo krajiny, budem mat pracu v ktorej budem stastna a budem mat ine zaujmy ktore budu moj zivot naplnat
najlepsie je byt bohaty ale tak aby to o vas nikto nevedel , a aj s tolkymi peniazmi ostat s nohami na zemi a pouzivat ich ako prostriedok k dobremu zivotu a nie ako ciel zivota , peniaze ponukaju slobodu rozhodnuti a celeho zivota ale pre vacsinu ktory sa daju nimi ovladat su skor klietkou ... pochopit ze lepsie je zit si svoj zivot ako zivot druhych , ze je lepsie zit zivot pre seba ako pre davy ... slava je chvilkova a postupne vas znici , prilis velka moc prinasa skor strach , paranoju ... ale nemozno ani sklanat hlavu , treba najst zlatu strednu cestu a budete sa mat uzasne ... kto z vas to dokaze ?
@bluepanter taká pekná myšlienka: mať prácu ktorá plní, a tak isto správnu ženu...veľa cestovať, užívať...a v nedotknutej peknej prírode s priateľkou daleko od civilizácie...len na čas, alebo v istých intervaloch...chýbala by spoločnosť
plavat s delfinmi a postavit zabavny park....a potom tie zbytocnosti ku ktorym sa nikdy nedostanem lebo som leniva a mam lepsie veci na praci nieco ako naucit sa zonglovat
Vyštudovať kvalitnú strednú školu (gymnázium), mať minimálne 2 vysoké školy, nájsť si prácu (tiež by bolo dobre aspoň 2) a 2 roky potom, ako sa trochu uzemním sa vydať a mať 2 deti. A životné ciele iné; cesta okolo sveta, ovládať všetky hudobné nástroje a veeeľa jazykov... Tak čo, tromfne ma niekto??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
aj tak ziadny nemam
budem viesť pokojný rodinný život
true story
drž sa toho
A nechať si operačne odstrániť ten nevýslovný pičizmus, ktorým trpím.
a nevadí...vidíš..už sa tenpatic chce pridať
tak si od neho niečo prečítaj a zistíš svoj názor
ja by som to plánoval na ďalšie predletie a leto
@qirqi aj ty si si istá? to nie je len tak s chľopmi jazdiť
@lubobs ..však uvidíme, ale prečo by nie by ma zaujímalo kade by ste plánovali a koľko a tak
inak máš pekné ciele, tráviť čas v nádhernej prírode je super
@qirqi poinfoškujeme