Máte nejaké situácie kedy ste si uvedomili nejakú zmysluplnú myšlienku ?
Ja som si dnes dnes napr. uvedomil, že treba si dnes riešiť naozaj len svoje, lebo aj keď pomôžete druhému z dobrej vôle, tak sa Vám neodvďačí, ale ešte bude mať pripomienky.
vždy keď vidím antifunebrákov nick tak si spomeniem na uvedomenie že sú na svete dve hlavné kategórie ľudí: tí čo sú kokoti z zámerne, a tí čo sú kokoti lebo inak nedokážu. dajú sa rozlíšiť podľa toho že tej druhej kategórii nikdy nerupnú nervy.
@warble jop presne, keď sa s nimi mám kamosit je to v pohode, ale ako náhle mám nadviazať iný vzťah absolútne ich nechápem.
Tiež mi to akurát včera tak nejak došlo...
@Allan a nevadí ti, že z teba vyrastie egoista?
Veď predsa to, ako niekto zareaguje na môj dobrý skutok voči nemu, nie je moja vec, ja to neviem nejako ovplyvniť, ale môžem ísť dobrým príkladom...
@13 Presne, aj u mňa. Často mi príde postreh, čo by som mohla zmeniť v živote alebo na sebe, ale implementácia je druhá veci. Alebo naposledy, keď som včera čítala tento článok: www.aktuality.sk/clanok/492384/pravnicka-v-cesku-tri-roky-prilievala-nadriadenej-prehanadlo a aj vzhľadom na moju prácu, že: "Žiarlivosť ľudí nemá hraníc. Ak ide o žiarlivosť, tak aj mnohí blízki zradia / sklamú." a tiež "Ironicky, niet nad úprimné, prajné a milé kolegyne. Preto je asi lepšie mať určitý odstup v práci, lebo keby bola príležitosť, tak ju využijú a niečo protivné vymyslia. Čo som aj zažila, že pri problémoch by aj oklamali, aj keby to pravda nebola, len aby boli v suchu, a po upozornení na to sa veľmi ospravedlnia, ale tak umelo a mimo šéfa."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Tiež mi to akurát včera tak nejak došlo...
@Allan a nevadí ti, že z teba vyrastie egoista?
Veď predsa to, ako niekto zareaguje na môj dobrý skutok voči nemu, nie je moja vec, ja to neviem nejako ovplyvniť, ale môžem ísť dobrým príkladom...