Ahojte, prosím niekeho o radu. Keďže sa pre mňa pozitívne myslenie stalo životným štýlom, mám dobrú povahu a dobré vlastnosti. Ale niekedy mám pocit že nežijem naplno. Lebo nemám také nápady ktoré by mohli niekoho zraniť, ani si z nikoho nerobím srandu. A
@misheli Pozitívne myslenie sa týka teba,toho,ako sa dívaš na budúcnosť,ako pristupuješ k novým výzvam a životným situáciám a nie je to o tom,ako sa správaš k druhým,či si z nich robíš srandu alebo nie,to už sa týka povahy a charakteru,preto som to,čo si napísala označil za chujoviny
@misheli a dobrý pocit zo seba ti nestačí ? Mysli pozitívne aj na druhých, rob dobré skutky a ak ti to je málo rob veľké dobré skutky a tuším za dákych dvesto-400€ môžeš ísť aj do enjakej bohom zabudnutej krajiny a otestovať si to tovje pozitívne myslenie .
to znamena, ze nemyslis naplno pozitivne...a ak mas pocit, ze nezijes naplno, tak to bude tym, ze zazivas malo vzrusenia...no slusny zivot (dobra povaha a dobré vlastnosti) je vacsinou nudny zivot
Rovnako ako ľudia predo mnou, nerozumiem, čo má s týmto všetkým pozitívne myslenie, mám pocit, že spájaš viacero vecí do jednej. Čiže nie, nemusíš sa vzdať žiadneho humoru, ale to preto, lebo ten s tým nič nemá. Ak máš pocit, že nežiješ naplno, otázne je, či si našla tú pravú príčinu, pre ktorú sa tak cítiš.
@misheli co valstne ty chapes pod tym pozitynym pristupom? ako si vlastne pozitivna? splietas tuy viac veci naraz a neviem o com je tavoja otazka tusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
PS: Vážne to myslím .
joj veď prestaňte, má len 13
Ale Teba, dievča, by som udrela kanvicou po hlave, nech sa spamätáš. Podľa mňa nemyslíš pozitívne, ale si namyslená pseudointelektuálna 13tka.