Máte radi šialené kúsky oblečenia? Keď vidíte niekoho kto prechádza cez ulicu v niečom šialenom alebo najnovší módny trend len o tom neviete A hlavne vy muži preferujete pekné dámske- ženské oblečenie opätky a pod. alebo niečo iné- výnimočné? .... aleb
Tak akože ... Já newiem ... MNe osobne sa páči .. Keď proste holky nenosia šetky skoro to rownaké w čom majú výpredaj, alebo to zrowna fičí, a kúpi si to jedna tak musia aj inakšie ... MNe sa páči každého wlastný štýl, na to že nepozerá čo kdo má, ae oblečie sa tak ako chce on, a to je to najkrajšie ... Pretože ... Tie šialené weci ... Sú trendy ...
skor to,co je modne v momentalnej dobe.. neviem si predstavit,zeby som si dala na seba ine ako obtiahnute rifle.. nejake zvonce alebo vytiahnute dobre ze nie po prsia alebo ani kvetinkove satocky ci cierne sukne po kolena alebo este dlhsie.. skor nieco farebne, znackove, aj elegantne.. a v niecom,v com sa citim ako clovek.. a aj ako zena
nemam rad nejake vysoko vyrazne doplnky alebo oblečenie.. mam rad niečo obyčajne a čo najoriginalnejšie .. zväčša vobec na oblečenie nepozeram (ak to nie je vyrazne ako som spomenul v prvej vete)
@mielikki nepacia sa mi celkovo velmi nemusim prilis dlhe sukne.. a uz duplom si seba neviem predstavit v dlhej ciernej sukni.. moj nazor,nehodlam pindat do druhych ludi,ako sa maju obliekat
mam rada extravagantne veci. to co iny nemaju. obcas aj za cenu toho ze na mna bude pozerat cela ulica. ale mam rada aj tricko a mikinu alebo teplaky. samozrejme ked je to v ruzovej!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale zase to netreba preháňať tak že budem svietiť na kilometre
Osobne sa nezaraďujem do žiadneho štýlu a dúfam, že ani nikdy nebudem, preferujem pohodlné oblečenie, ktoré sa páči cudzím aj mne.
(to mi pripomenulo, ako som si dnes skoro jednu kúpila, len mi bola strašne široká a nemala putá na opasok )
» www.springfield.k12.il.us/schools/springf...