dúfam že nie, ale také údené veci sú podľa mňa v podstate surové tiež, a toho som zjedla dosť . a teda aj nejaké neupečené poriadne alebo tak sa mi isto do úst dostalo.
Keď robím mäso na hamburgery alebo niečo podobné vždy ochutnám. Tatarák je tiež super vec, sušené mäso si pripravujem doma a vždy keď som ponúkal tak všetkým chutilo.
Ide o kvalitu mäsa. Určite by som neochutnal tie mleté mäsá z tesca za 1.89eur pol kila.
@grietusha neviem, ako samo je to nakorenené a tak, ale ono to proste iba visí v dyme….je to taký medzistupeň medzi tepelne spracovaným a nespracovaným, aj napríklad keď som išla prvýkrát na sushi tak mi ponúkli údené že to je proste na prvý raz nie až taký šok ako normálne, a vlastne som odvtedy sushi s mäsom nejedla…
@hoperpohroma nemyslel som to nejak konkrétne na teba ale tak všeobecne aké bludy sa šíria
to z tým pôstom nám raz vysvetľovali v škole má to niečo z cirkvou že sa nemajú jesť zvieratá žijúce na zemi a vo vzduchu v čase postenia sa čiže na ryby to neplatí. niečo v tom zmysle ale ryba je normálne mäso
nikde nie je povedane, ze ryby nie su maso.. skor tam ide o symboly
ty silno krestanska
ono je vsak vacsi vtip, ked si pozries par jedalnych listkov restauracii, kde ako vegetarianske jedlo ponukaju - cestovinovy salat s kuracim masom. a pod
@johnysheek neviem, ci existuje nejaka vseobecna definicia pre maso, ale ani by som sa nedivila, keby oficialne ryby maso neboli, kedze su uplne ine zivocichy ako napr. kurata
to "ty silno krestanka " si si mohol odpustit, ja jem to, co mama navari a ked raz doma maso nie je, nevycucam si ho z prsta
@hoperpohroma z definicie masa by malo vyplyvat ze je to "material" z ktoreho su tvorene tela prevaznej vacsiny zivocichov najma stavovcov..
takze aj rybie maso je maso..
skor si vsak myslim, ze tu ide o akusi cistotu masa (niektory nejedia bravcove, lebo je "spinave"), resp ryby sa povazuju za ciste zvierata.. taktiez sa ich maso travi inak (tusim lepsie, rychlejsie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
aj ak nerátame tatársky biftek
nie
a ryby vraj maso nie su
ale vlastne aj mimo to, keď som kurča pre mač, tak som chcela ochutnať, či je v pohode
a saláma nie je surové mäso.
ale inak ho rad oblizujem
Keď robím mäso na hamburgery alebo niečo podobné vždy ochutnám. Tatarák je tiež super vec, sušené mäso si pripravujem doma a vždy keď som ponúkal tak všetkým chutilo.
Ide o kvalitu mäsa. Určite by som neochutnal tie mleté mäsá z tesca za 1.89eur pol kila.
som z polokrestanskej rodiny a ked je masovy post, mama nam dava ryby. a myslim, ze sa to robi aj inde tak
to z tým pôstom nám raz vysvetľovali v škole má to niečo z cirkvou že sa nemajú jesť zvieratá žijúce na zemi a vo vzduchu v čase postenia sa čiže na ryby to neplatí. niečo v tom zmysle ale ryba je normálne mäso
nikde nie je povedane, ze ryby nie su maso.. skor tam ide o symboly
ty silno krestanska
ono je vsak vacsi vtip, ked si pozries par jedalnych listkov restauracii, kde ako vegetarianske jedlo ponukaju - cestovinovy salat s kuracim masom. a pod
to "ty silno krestanka " si si mohol odpustit, ja jem to, co mama navari a ked raz doma maso nie je, nevycucam si ho z prsta
takze aj rybie maso je maso..
skor si vsak myslim, ze tu ide o akusi cistotu masa (niektory nejedia bravcove, lebo je "spinave"), resp ryby sa povazuju za ciste zvierata.. taktiez sa ich maso travi inak (tusim lepsie, rychlejsie)
*prepac