Slovensky stat skrachuje,kedbude musiet vyplatit viac ako milionu obcanov odskodne:Keďže pri príprave návrhu novely zákona o sociálnom poistení Legislatívne pravidlá vlády rešpektované bez najmenších pochybností neboli, čo priznalo aj samotné ministerstvo, znamená to, že ak ústavný súd rozhodne v súlade so svojim právnym názorom z januára 2008, mal by mojej sťažnosti vyhovieť. A keď rozhodne včas, mal by novelu stopnúť ešte pred jej schválením. Rozhodne?
Toto vazne potrebovat nebudeme. Sme tusim 8. najrychlejsie sa zadlzujuci stat a staci, ze Fico nebude este skrtat a dojde na jeho politiku "velkych verejnych investicii, ala Siroky".
A potom bud obesime bankarov a politikov, alebo budeme zivorit.
ach tie tvoje temy...uz si najdi nieco ine..co si myslis ze tym zachranis narod ked tu budes taketo davat? sak sem chodi aj tak len polovica decak co politike ani nerozumeju a volia co im rodicia nakazu...
@djdaniels Skôr je trend presne opačný, mladšia generácia ide voliť - pretože ešte verí, že sa dá niečo zmeniť, stredná generácia už rezignovala, keďže o ´89 čakali niečo absolútne iné, a potom nám tu zostáva staršia generácia - tzv. babky demokratky, ktoré volia tých svojich už 20 rokov, keď odišiel Mečiar, nahradil ho Fico... Len dúfajme, že súdruh 2 dopadne čoskoro ako súdruh 1
A nemyslím si, že by rodičia kázali svojim deťom koho voliť Momentálne je tu iná výchova ako kedysi... Za plentou sú aj tak sami a nikto ich nemôže nútiť, aby volilo toho, či onoho...
@18miki18 Tak človek, ktorý považuje krach štátu za srandu, to nemá v hlave v poriadku . Asi si ani nevieš predstaviť, čo by sa tu dialo, že? Keď by si nemal, čo do huby, keď by si sa nemal na čom voziť, keď by sa tu rabovalo a kradlo, keď by nefungovalo zdravotníctvo, neslúžili by policajti, hasiči... To mi je teda zábava...
@marek2031 Neber to tak vážne, toto je ehm vraj sociálna sieť, a všetci tu majú úplne piči všetko, a takéto témy tým duplom tak sa tu nerozdrapuj, a choď radšej komentovať hen na židovský portál sme.sk. Tam sa môžeš vadiť odrána dovečera, to je tam na to určené. Tu môžeš písať o tom ako si si dobre zašukal, lebo založiť anketu o tom akého ho máš dlhého, nech ti všetci závidíme a klaniame sa ti a tebe sa dvíha ego a môžeš nad tým onanovať. Ale ostatné záležitosti prosím choď riešiť niekam inam oukej?
@drejka Tak to je iná vec, ale stále, keď si hladná, si môžeš ísť nakúpiť do obchodu, keď ti je zle, ideš doktorovi, keď ťa niekto napadne, zavoláš policajtov...
@18miki18 Ešte by som doplnil Tento portál, má byť pre mladých, nie je pre deti (ktoré už síce majú 18) a robia si tu zo všetkého srandu, čo ta vy*ebali z pokecu? Keď máš naozaj 20, tak už by si mal mať čo to v tej hlave, ale aj nemusíš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Čítajte viac: » dostal.blog.sme.sk/c/304717/OKS-na...
Toto vazne potrebovat nebudeme. Sme tusim 8. najrychlejsie sa zadlzujuci stat a staci, ze Fico nebude este skrtat a dojde na jeho politiku "velkych verejnych investicii, ala Siroky".
A potom bud obesime bankarov a politikov, alebo budeme zivorit.
@18miki18
Tu vám pomôžu: www.pnpp.sk
A nemyslím si, že by rodičia kázali svojim deťom koho voliť Momentálne je tu iná výchova ako kedysi... Za plentou sú aj tak sami a nikto ich nemôže nútiť, aby volilo toho, či onoho...
:S
Tak pokec ma nebaví, ale tu rýpať do ľudí čo to tu berú vážne, to ma baví!
Mám rád ľudí ako ty, ktorí prebiehajú z jedného extrému do druhého...