tak od martikana sa asi ine ani neocakavalo po striebre v sydney´00 a v atenach´04 uz by si zasluzil zlato...pekne drzim palce nasim a poberte vsetky medaily...
no tak toto je jeho 4 olympijsky uspech ... musim povedat ze je to fakt dost dobre apson v dacom slovensko fakt ze vynika a to prave vdaka tym par ludom ako martikan
hm zaujimave, ani som to nevedel klobuk dolu hlavne ked v roku 1996 ziskal zlato a mal iba 17 rokov ale ze vyhral zlato aj teraz som sa dozvedel z tohto topicu
Tak ja som rada, no jednému známemu to, že sme to pozerali spolu som spravila problémy. ale ak nás neboznú tak pohodička. dúfam, že budem parťák ten čo nás videl.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
este nech su dalsie medaily !
len tolko, ze mam doma jeho podpis z roku 1996
tak ale poteší to, išiel fakt dobre
žeby tym, že hymna sa vždy hra až pri odovzdaní medaily
to si už nesledovala?
sa ospravedlnujem, to mi dnes asi uškodilo asi to slnko, kopu slnka
Ale aspon teraz dokazal, ze nech to bolo akokolvek, tak na zlato naozaj ma a zasluzi si ho plnym pravom
podla mna ,a aj podla medii za "nespravne" rozhodnutie rozhodcov mu nakoniec pridelili "len" striebro....
ale to zlato si vtedy fakt zaslužil