Poznáte niekto zlatokopku? Ja som už počul veľa o zlatokopkách, ale v živote som sa so žiadnou nestretol (pravdepodobne preto, že nemám peniaze). Kde takú zlatokopku môžem stretnúť? Ako spoznám, že je to zlatokopka? Ako sa prejavujú? Sú inteligentné? Máte
@tikalok nie som sice odbornik na zlatokopky, ale aký prehľad mám. pletieš si dojmy s pojmami.. tu fotku co si videl, tam sa nekope zlato, ale rýžuje. čiže to sú zlatoryžky.. to je zas nieco ine..
@interrupcio samozrejme až na to, že pojem zlatoryžka neexistuje (do mužského rodu tento tvoj výmysel neviem dostať) a pre človeka, ktorý dobýva zlato, sa používa jednotný pojem zlatokop
@5 tomu hovorim skutocna laska.. aj napriek jeho veku a jasnej telovej deformacii ci ohyzdnosti ho dokaze milovat.. kiezby bol svet taky krasny vsade...
prišla o panenstvo v 12tich, vždy to bola vypočítavá mrcha, zavolala si ma k sebe a noc, aby ju mama nechala doma samá, veď bude s kamarátkou a o 11tej prišiel jej 13 ročný jebač a boli v spálni asi do jednej...
vždy mala niekoľkých chalanov naraz... dokonca niekoľko ich prebrala aj mne...
chcela malého yorkshira tak si namotala jedného chalana, čo mal bohatých rodičov... a ten jej ho kúpil za dosť veľké peniaze (s papierami).. o mesiac ho poslala do riti...
vždy mala pomerne pekných vyšportovaných chalanov... dnes? má tučného, okuliarnatého asi o 10 rokov staršieho chlapa... ale čo, má vlastnú firmu
jednu poznám čo jej frajer kúpil nové športové auto. nesedí na ňu všetko (napr. nie je z dediny), ale badať isté vzorce správania. vie u koho stojí za to byť prístupnejšia.
@interrupcio no stretneš ich napríklad na ulici a spoznáš ich vtedy, ak sú aj s partnerom.
lebo je dosť zvláštne, ak nejaká 20 ročná baba čo vyzerá ako modelka žije s 60 ročným bohatým mužom. tam je už dosť výrazný generačný rozdiel a ťažko si môžu navzájom rozumieť, on je s ňou len kvôli jej kráse a ona kvôli jeho peniazom.
ak sa pocita 13-14 rocne dievca, ktore zije u svojho priatela alebo ako to nazvat, ktory ma tak cca 30 rokov, tak ano, poznam (neviem co je s nou teraz. to bolo za cias zs)
Teší ma, som zlatokopka choď na » www.golddiggers.uk.com/... tam máš zlatokopky z celého sveta Zo začiatku milá, priateľská, vie aspoň jeden cudzí jazyk, ideálne dva-tri, keď začneš chodiť so zlatokopkou, zistíš to tak po týždni, začne to nejakým drahým topom, potom príde Lui Vuittonová kabelka, neskôr briliantové náušnice, potom auto... a keď ťa vycicia, pošle ťa do riti. Mnohé sú priveľmi inteligenté, avšak majú vidinu peňazí, ktorá ich láka a vedia, že oni by ju nikdy nedosialhi. Ja osobne na tom niesom až tak zle, ale v živote určite uprednostním bohatého muža a čo ? btw, pozri si film Zlatokopka, tam budeš mať podrobnosti
Podľa mňa hlúpe nie sú. Skôr tí chlapi, ktorí si myslia, že ich naozaj milujú. Lenže zase keď sa mladá baba zaľúbi do staršieho chlapa, ktorí je zhodou okolností aj bohatý, tak potom čo..? Aj tak o nej všetci budú hvoriť, že je k****. Čo vlastne zlatokopky v podstate sú.
interrupcio tak jej "priateľ " má okolo 40, je to talian.. nesadne do auta staršieho ako rok 2007.. a pre ňu najlepšie keď je to bavorák.. je to na dlhe rozpisovanie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
omfg
vždy mala niekoľkých chalanov naraz... dokonca niekoľko ich prebrala aj mne...
chcela malého yorkshira tak si namotala jedného chalana, čo mal bohatých rodičov... a ten jej ho kúpil za dosť veľké peniaze (s papierami).. o mesiac ho poslala do riti...
vždy mala pomerne pekných vyšportovaných chalanov... dnes? má tučného, okuliarnatého asi o 10 rokov staršieho chlapa... ale čo, má vlastnú firmu
btw ked chces stretnut zlatokopky tak zaparkuj drahe auto pred nejaku diskoteku najlepsie v nitre a hned ta zacnu obskakovat...
@bonita a nie su to snad zvierata?
no.. na diskoteky nechodim.. ale ked sa budem velmi nudit, poziciam si nejake luxusne auto a na tu diskoteku pojdem... len zo zvedavosti
lebo je dosť zvláštne, ak nejaká 20 ročná baba čo vyzerá ako modelka žije s 60 ročným bohatým mužom. tam je už dosť výrazný generačný rozdiel a ťažko si môžu navzájom rozumieť, on je s ňou len kvôli jej kráse a ona kvôli jeho peniazom.
Ale na Rytmusa ich musí letieť milión a hlavne na neho neletia normálne ženské, čiže sa nedivím že o nich napísal song.
Ale z birdzu je podľa mňa zlatokopka napr. @takemeaway
@21
Ale to by bola síce dosť krutá, ale hlavne super zábava si nejaké také auto zaobstarať, alebo požičať a potom sa na takých chodiť smiať
@rokiss keby aspoň 70