A čo že sú zlatokopky? Jasné že dievča chce radšej nech je jej frajer finančne zabezpečený Neviem čo riešite, ak by to jej frajerovi vadilo, tak by s ňou nechodil. Tak stále neriešte zlatokopky
keby som bol bohatý tak to dievčaťu o ktoré mám záujem nepoviem.....keby ma mala rada aj bez toho tak až potom jej kúpim loď auto aj drahého psa (tzv. gulášový typ)
Všetci si o nich myslia že sú jebnuté a ony si samé vybrali tú povrchnosť
je to uplne normalne ,ze kazdy sa obzrie skor za tym uspesnejsim a lepsie zabezpecenejsim potencionalnym partnerom...je to to iste ako to ze skaredi ludia neurobia taki dobry dojem a nezaujmu ako ti pekni....
plus za to ze ma niekto BMW nemusi byt nejak extra bohaty...
@hoperpohroma presne tak ta slecna ma zrejme nejaky standart (je jedno ako ho nadobudla) tak preto ju asi tazko na prvy pohlad zaujme robotnik s nabytkom...
a čo chcete, aby žena ktorá sa o seba každý deň stará, povedzme, že väčšina z nich je aj dosť inteligentná a pre ich šťastie sú dobre geneticky vybavené, aby išla s bezdomovcom? alebo obyčajným robotníkom? to by sa nemusela potom tak snažiť, nie?
...a hej, každý to hádže na FB a milujem, ako to komentujú takí chlapi, ktorí sa otočia iba za ženou a la modelka...to je obyčajná závisť, lebo on na ňu nemá a ona by si oňho ani bicykel neoprela...to je celé
a čo sa týka sexuologických výskumov, tak ženy - bohužiaľ pre niektorých uprednostňujú alfa samcov - t.j. vplyv, peniaze smola... (aj keď tvrdíme, že to tak nie je)
Je mi z nich zle. Normalne zeny chcu predovsetkym muza co ma trvale zamestanie a nemusi mat na konte miliony. Tieto spiny chcu len tie peniaze a muz moze vyzerat a spravat sa ako prisera ...
1) pekne vidiet co dokaze muz spravit pre zenu (poniektorí), i ked to nebolo zrovna ukazkove, kedze ju dostal asi len do postele, ale zrejme kazdemu je jasne co tym chceli autori povedat.
2) vidno, ze spolocenske postavenie a vzajomna pritazlivost nejde ruka v ruke. Ludia by mali spolu byt na zaklade vzajomnej pritazlivosti (fyzicka, pachova...) vtedy k sebe pasuju. Dnes to vsak funguje naopak a potom to tak cele vyzera. Chlapi sa hanbia chodit so zenou co je trosku pri sebe i ked ich pritahuje a to len preto, ze nie je chuda, nema pevne prsia a pod. Zla taktika
3) jedine co ludi v tejto spolocnosti deli a akoze "povysuje" su peniaze. To nas deli na akesi nepisane triedy a rozdeluje namiesto toho aby nas spajali. Menia nas (ten kto sa zmenit necha) a bla bla bla...
chapem pointu pribehu ale je normalne ze zena chce niekoho kto sa o nu dokaze postarat a zabezpecit ju a ne niekoho kto nosi nabytok ked to zoberem vo velkej vseobecnosti. a tiez rovny rovneho si hlada z casti plati.
@tryptaminedream a myslis, ze taky co nosi nabytok sa o zenu nevie postarat? Sa zobud. A vobec preco by sa mal o nu starat (resp. vysvetli ako to myslis)? Zeny su a stale presdzuju svoju emancipaciu, rovnost, nezavislost...takze ako to teda je? Neurazam tymto nikoho len si ujasnime teda ako to je.
vsetko co napisal hajzel + zeny tak boli vychovavane uz oddavna..minimalne tie z vyssich rodov..vtedy bolo normalne a uplne bezne, ze dievcatam sa pocas dospievania vstepovali zasady slusneho spravania, ucili sa hrat na hudobne nastroje, tancovat, vediet sa prezentovat v spolocnosti, a potom sa pre ne hladala slusna partia vo forme bohatych muzov..len to, ze vacsine dnesnym dievcatam, ktore hladaju dobru partiu, chybaju takmer vsetky vymenovane vlastnosti a cnosti..maximalne tak vyzeraju dobre a ide im o vlasne blaho..
ale nehadzem vsetko do jedneho vreca..vravim len o tych, ktorych jedinym cielom je mat peniaze, bez akychkolvek citovych put a podobne
@hajzelodkosti jasne ,ze sa o nu vie postarat sj ten nabytkar ale inac ako niekto kto ma viac moznosti... predstav si situaciu dve uplne rovnake zeny len jedna je chudobna a druha bohata peniaze su jediny rozdiel , ktoru by si si vybral??? neverim, ze tu chudobnu...
@aguri500 je mi to jedno, nakolko nie som odkazany na nikoho peniaze po prve a po druhe peniaze nie su meritkom toho ci s tou bohatou budem stastny a vies plnohodnotny zivot. Pri vybere by peniaze nehrali ziadnu rolu. Sa bavime jak na ZŠ... Ked si vyberam partnerku tak podla toho aka je, ako vyzera - teda ci sa mi paci, ci mi vonnia a pod. a neriesim ci ma alebo nema peniaze.
@hajzelodkosti dobre inac uvediem priklad.mas svoju pracu ktoru mas rad a dostavas za nu 600 eur , zrazu pride niekto kto ti ponukne presne to iste , tu istu pracu ale za 2000 eur. co urobis???
chcem tym dosiahnut to ,ze peniaze hraju v tomto pripade jeden z plusovych faktorov ktory je hlupe odmietnut...
@aguri500 uplne blby priklad. Miesas tu hrusky a jablka. Takze ti nato mozem odpovedat, ale nema to nic spolocne s tym a nemeni to moj nazor nato, ze si zenu nevyberiem urcite na zaklade vysky jej platu ci konta.
@hajzelodkosti nepochopil si ... cely cas mi ide o to ze ak mas dve rovnake ´´veci´´ a jedna ma este k tomu jeden benefit vo forme penazi navyse tak je logicke ,ze si zvolis tu s peniazmi...
a na ten druhy priklad nechces alebo nevies odpovedat???
Mozem nanho odpovedat som pisal, ale moja odpoved nebude absolutne suvisiet s tym ako by som si vyberal partnerku. Ak mi niekto daval za pracu, ktoru vykonavam teraz a bavi ma viac penazi tak to idem robit, ale ak by mi daval prachy za nieco co ma nebavi tak nie. Lebo sam viem, ze sice mat 2 000 € je fajn, ale nikto ti ich za prve len tak neda a za druhe ak by ma nebavila robota dlho by som nevydrzal, takze z dlhodobeho hladiska to nema ziaden zmysel.
pre mňa je dôležité hlavne to, aby sme boli na rovnakej úrovni čo sa týka majetku, pretože by som sa cítila pri boháčovi nepríjemne ako prísavník a každí by na mňa ukazoval aha zlatokopka! aj keby som nebola.
ale najdôležitejšie je vzdelanie, nechodila by som s niekým kto má len základnú...
@aguri500 nie, o tomto nebola rec. Ak sa zalubim do nej tak je to ok, ale ty si pisal nieco ine. Pisal si co ak bude jedna bohata a druha chudobna, ktoru si vyberiem. Teda ako kriterium pre vyber si daval peniaze. Ak sa zalubim do bohatej tak urcite nie kvoli jej kontu, ale kvoli inym faktorom.
@aguri500 neberiem to ako ziadne faktor je mi to šum a fuk ci ma peniaze alebo nema. Neviem preco povysujes peniaze nad pudy, city... Takto to priroda nenastavila bohuzial. Kebyze su od zajtra platidlo sutre od cesty, tak sa budeme posudovat kto ma viac sutrov a podla toho si aj vyberat partnerov?
nemam rada zlatokopky, ale zas nie kazda zena co chodi s bohatym je na peniaze, ved co maju byt ti bohaty chlapi sami? aj oni chcu zenu vztahy vobec nie su o peniazoch, to sa neda rozhodnut ci sa clovek zalubi do chudobneho alebo bohateho
@hajzelodkosti ako to mam napisat aby si pochopil co chcem povedat??? nepovysujem peniaze nad pudy,city ale doba je taka ,ze dnes su peniaze velmi dolezite a ber to ako vedlajsi menej podstatny faktor ...
cize este raz... zalubis sa bez toho zeby to bolo koli peniazom a zistis ze tvoja vyvolena je bohata je to pre teba plusovy faktor???
@aguri500 ale povysujes. Precitaj si co si pisal. A doba nie je nijaka. Stale bude nejaka doba a stale bude toto argument? Peniaze su dolezite, ale nie su tym faktorom, ktory ma vo mne podnietit vyber partnerky - a to mi tu cely cas omielas.
nie je mi to jedno, uz som to pisal. Lebo ona mi zo svojich penazi nemusi dat ani cent, takze aky to moze byt plusovy faktor? Moze ma kedykolvek opustit a lepsie sa tiez nebudem mat. O peniaze moze kedykolvek prist a mozu byt pre mna uplne tabu. A zaroven nezniesol by som aby za mna vsetko platila (pretoze ak ma niekto veeela penazi ma tendenciu ich minat - nakolko si uvedomuje, ze nema dno).
@hajzelodkosti jednoducho sa len pýta či by ťe potešilo že tvoja priaťelka je bohatá. Predstav si že s ňou chodíš, páči sa ti, rozumieš si s ňou a potom by si sa dozvedel že zarába aj veľa peňazí. Ja myslím že by ťa to potešilo. Predsa len peniaze znamenajú istotu a istota je aj šťastie. Samozrejme peňazí môžeš mať dosť aj všetko, ale aj tak by jej to pridalo malé +
@semhamforas ha! Lenze takto otazku nepostavil bohuzial. Kebyze sa dozviem po tom vsetkom co pises, ze je bohata tak ostavam neutralny. Hmm mozno znamenaju istotu, ze budes mat kde byvat, co jest a za co si uzivat, ale urcite nezaistuju istotu vztahu, zdravia, stastia, rozumu a pod. Pomozu urcite vo vela veciach, ale aj bez nich sa da zit. A nehovorim tym, ze nemam peniaze rad, len akosi k tomu nepotrebujem male plus partnerky.
@semhamforas ako potesilo? ja si skor myslim, ze mi to je jedno. Nepotreboval by som jej peniaze. Kebyze chce ist na dovolenku - zlozil by som sa pol na pol. Ak je tupa a bude chciet ist napr. do dubaja za kazdu cenu i ked viem, ze nato nemam tak smola no. Ak bude inteligentna pochopi to a vyberieme ine schodne riesenie. Ja nad tym vobec nerozmyslam co ak by bola bohata. Ked bude - bude, ake nebude - nebude.
A k téme...myslím,že je to zbytočné odsudzovanie žien, nakoľko by mal byť práve živiteľ rodiny, tým nechcem povedať ,že muž bude platiť/kupovať extrémne drahé veci pokiaľ spolu nič vážne nemajú,aj ked je doba taká,aká je...a zase nechcem ženy dávať do pozície nejakej obyčajnej príživničky alebo vykorysťovateľky....sú ženy ,ktoré na sebe pracujú, záleží im na kariérnom postupe a rovnako aj v opačnom prípade existujú muži,ktorí sa na také ženy zavesia...
@hajzelodkosti potašilo tak že by som si povedal:"super aspoň pôžičku na dom nebudem ťahať z väčšej časti len ja" alebo "aspon našim deťom ľahšie zabezpečíme lepšiu budúcnosť/školu". Alebo tak nejak chápeš.
Skúsim to prirovnať k tomu (možno to bude hlúpe prirovnanie) že napríklad aj keď si nájdeš dievča ktoré nemá žiadne zdravotné problémy tak ťa to poteší viac ako keby si vedel že má problémy s obličkami. Aj zdravotný stav je jednoducho + aj keby si ju nezačal mať menej rád len preto že má zdravotné problémy
@semhamforas preco by si mal z vacsej casti nieco tahat? Co takto ty platis hypoteku a ja energie, telefon a pod.? Nato nemusi byt ani bohata.
Detom peniazmi nezaistis lepsiu buducnost. Je plno ak nie velka vacsina ludi - uspesnych a bohatych, ktorí vyrastali v priemernych rodinach. Nejde o to co mu zaplatis, ale ake ma predispozicie po rodicoch a ako ho vychovas, budes viest, ake hodnoty mu budes vstepovat.
Ach, zase hrusky a jablka. Uplne ides mimo. Asi to nema cenu vobec rozoberat. Mozno to casom pochopis a budes sa nato pozerat trosku inak.
neviem co povedat nato , no ale zaujimave a pravdive video kazdopadne je to tak no ludia sa paruju podla spolocenskeho postavenia , podla financnej zabespecenosti atď. je to sice smutne ale je to tak ludia uz iny nebudu az na vynimky
.baby,ktoré sú zlatokopky vedia prečo sú také,aké sú . visia na bohatých,bo byť zavesená na pruserákovi,ktorý má skoro jednou nohou exekúciu na krku nie je nič príjemného a väčšina z nich to i pravdepodobne zažila...a peniaze sú dôležité nehrajme sa,že nie...bez peňazí sa nedá nič poriadne vybudovať len starosti.preto tzv."zlatokopky" v mojom termíne technikus inteligentné baby vôbec neodcudzujem skôr naopak....
mala som moznost nechat sa zabezpecit ale znamenalo by to aj nechat sa vyuzivat a tak som dala prednost studentovi ktory ma respektoval a zalezalo mu na mne...
Viem, že je to možno sprosté, ale nechcela by som, aby som zarábala viac ako môj partner. Teraz nehovorím o sume trebárs 100 eur, ale o sume cca 400 eur a viac. Proste ja by som z toho mala blbý pocit.
Isto, keby som toho človeka ľúbila, tak by som s ním milerada ostala, aj keby zarábal priemerný plat a aj keby zarábal menej ako ja.
Proste myslím, že fyzicky, finančne a psychicky si máme hľadať približne rovných ľudí.
samé si zvolili-ak chcú byť po celý ich život nesvojprávne výstavné bábiky, maskované za výraz "luxusné spoločnice", nech sa páči. Kto chce kam, pomôžme mu tam.
ja som si zatial vždy dokázala na seba zarobiť, neviem prečo by som to mala meniť, ak len kvoly tomu že byť zlatokopkou je pohodlné a "prestížne"-nie d'akujem.
@stenatko skús si predstaviť situáciu že podnikáš ako aj tvoj partner. Obaja ste veľmi úspšní, ty zarobíš 10.000€ /mes a on 6.000€ /mes.
rozdiel v sumách je markantný a aj tak si myslím že by ti to nedávalo dôvod na mindráky, však za 6.000€ by sa nikto nehanbil si myslím a keby moja žena zarábala viac , dávalo by mi to podnet aby som sa aj ja viac snažil. rohodne by som to nebral ako rozdiel, však to či zarábaš 1.000 alebo 10.000 je len o nulách naviac a o peniazoch ktoré máš, podstatná je predsa povaha kôli ktorej by mal byť muž a žena spolu nie ? nechcem ti nejako oponovať iba podnecujem na uvažovanie
zvieratá si hľadajú partnerov podľa toho kto má farebnejšie pierka, šupiny, väčšie hniezdo a pod.. ľudia sú tiež konieckoncov živočíchy.. a závisí to taktiež od priorít človeka, niekto je materiálne založený, niekto prakticky, niekto chce umelca vedľa seba.. je to ich problém tak prečo to furt riešite?? to nie sú jediné ženy na svete, tak sa obzrite chlapi aj za inými ženami nabudúce, ak vás to tak strašne štve napr. nabuchaný svalnatý chlap tiež nebude chodiť s obeznou ženou s popolníkmi, tak na čo sa tu hráme?
video je podla mna hlupe a ponizuje obe pohlavia. zeny chcu podla neho bohatych podnikatelov s drahym autom a chlapi si vyberaju zeny len podla ich zovnajsku a ich prioritou je mat s nimi sex.
@depropex zas priemerný plat na Slovensku je 800 euro dajme tomu,že toľko zarába žena potom muž takých 400 euro.a vyži z tých 400 euro potom,keď budeš mať rodinu a priateľka bude 6 rokov na materskej,bo 1 dieťaťu by bolo smutno...tá veľká láska rýchlo zhynie
ale to, ze vacsina muzov sa snazi zenu zbalit prave na to ze ma alebo "ma" auta a majetky, to uz je vedlajsie..
na tuto reklamu som na fb videla moralizovat zasadne muzov co inak do spolocnosti nevkrocia ako s penazenkou v jednej ruke a klucami od auta v druhej ruke. a nie je to absenciou vreciek..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Všetci si o nich myslia že sú jebnuté a ony si samé vybrali tú povrchnosť
plus za to ze ma niekto BMW nemusi byt nejak extra bohaty...
ale inač mám rovnaký názor na vec ako aguri500
ale zase je ina vec byt zlatokopka a byt rozumna baba, ktora ma na viac, ako na chlapa u ktoreho je kludne mozne ze skonci ako bezdomovec..
Krutá pravda je ale aj toto video
...a hej, každý to hádže na FB a milujem, ako to komentujú takí chlapi, ktorí sa otočia iba za ženou a la modelka...to je obyčajná závisť, lebo on na ňu nemá a ona by si oňho ani bicykel neoprela...to je celé
a čo sa týka sexuologických výskumov, tak ženy - bohužiaľ pre niektorých uprednostňujú alfa samcov - t.j. vplyv, peniaze smola... (aj keď tvrdíme, že to tak nie je)
2) vidno, ze spolocenske postavenie a vzajomna pritazlivost nejde ruka v ruke. Ludia by mali spolu byt na zaklade vzajomnej pritazlivosti (fyzicka, pachova...) vtedy k sebe pasuju. Dnes to vsak funguje naopak a potom to tak cele vyzera. Chlapi sa hanbia chodit so zenou co je trosku pri sebe i ked ich pritahuje a to len preto, ze nie je chuda, nema pevne prsia a pod. Zla taktika
3) jedine co ludi v tejto spolocnosti deli a akoze "povysuje" su peniaze. To nas deli na akesi nepisane triedy a rozdeluje namiesto toho aby nas spajali. Menia nas (ten kto sa zmenit necha) a bla bla bla...
k bodu 2 - ale ľudia už pár tisíc rokov používajú všetky dostupné prostriedky, ako to obísť - voňavky líčidlá - takže slovo dnes nie je celkom vhodné
ale nehadzem vsetko do jedneho vreca..vravim len o tych, ktorych jedinym cielom je mat peniaze, bez akychkolvek citovych put a podobne
no väčšina ľudskej populácie
chcem tym dosiahnut to ,ze peniaze hraju v tomto pripade jeden z plusovych faktorov ktory je hlupe odmietnut...
a na ten druhy priklad nechces alebo nevies odpovedat???
Mozem nanho odpovedat som pisal, ale moja odpoved nebude absolutne suvisiet s tym ako by som si vyberal partnerku. Ak mi niekto daval za pracu, ktoru vykonavam teraz a bavi ma viac penazi tak to idem robit, ale ak by mi daval prachy za nieco co ma nebavi tak nie. Lebo sam viem, ze sice mat 2 000 € je fajn, ale nikto ti ich za prve len tak neda a za druhe ak by ma nebavila robota dlho by som nevydrzal, takze z dlhodobeho hladiska to nema ziaden zmysel.
ale najdôležitejšie je vzdelanie, nechodila by som s niekým kto má len základnú...
(to video som nepozerala)
dobre cize ak by si sa zalubil do partnerky ktora je bohata tak by si ju nechal lebo o peniaze ti nejde???
názor: to nie je zlatokopka, to je štetka.
cize este raz... zalubis sa bez toho zeby to bolo koli peniazom a zistis ze tvoja vyvolena je bohata je to pre teba plusovy faktor???
nie je mi to jedno, uz som to pisal. Lebo ona mi zo svojich penazi nemusi dat ani cent, takze aky to moze byt plusovy faktor? Moze ma kedykolvek opustit a lepsie sa tiez nebudem mat. O peniaze moze kedykolvek prist a mozu byt pre mna uplne tabu. A zaroven nezniesol by som aby za mna vsetko platila (pretoze ak ma niekto veeela penazi ma tendenciu ich minat - nakolko si uvedomuje, ze nema dno).
Uzavrime to tak ,ze mame rozdielny nazor
btw ak sa mozem opytat studujes alebo uz pracujes ???
aaa pracujem
A k téme...myslím,že je to zbytočné odsudzovanie žien, nakoľko by mal byť práve živiteľ rodiny, tým nechcem povedať ,že muž bude platiť/kupovať extrémne drahé veci pokiaľ spolu nič vážne nemajú,aj ked je doba taká,aká je...a zase nechcem ženy dávať do pozície nejakej obyčajnej príživničky alebo vykorysťovateľky....sú ženy ,ktoré na sebe pracujú, záleží im na kariérnom postupe a rovnako aj v opačnom prípade existujú muži,ktorí sa na také ženy zavesia...
Skúsim to prirovnať k tomu (možno to bude hlúpe prirovnanie) že napríklad aj keď si nájdeš dievča ktoré nemá žiadne zdravotné problémy tak ťa to poteší viac ako keby si vedel že má problémy s obličkami. Aj zdravotný stav je jednoducho + aj keby si ju nezačal mať menej rád len preto že má zdravotné problémy
Detom peniazmi nezaistis lepsiu buducnost. Je plno ak nie velka vacsina ludi - uspesnych a bohatych, ktorí vyrastali v priemernych rodinach. Nejde o to co mu zaplatis, ale ake ma predispozicie po rodicoch a ako ho vychovas, budes viest, ake hodnoty mu budes vstepovat.
Ach, zase hrusky a jablka. Uplne ides mimo. Asi to nema cenu vobec rozoberat. Mozno to casom pochopis a budes sa nato pozerat trosku inak.
mala som moznost nechat sa zabezpecit ale znamenalo by to aj nechat sa vyuzivat a tak som dala prednost studentovi ktory ma respektoval a zalezalo mu na mne...
Isto, keby som toho človeka ľúbila, tak by som s ním milerada ostala, aj keby zarábal priemerný plat a aj keby zarábal menej ako ja.
Proste myslím, že fyzicky, finančne a psychicky si máme hľadať približne rovných ľudí.
ja som si zatial vždy dokázala na seba zarobiť, neviem prečo by som to mala meniť, ak len kvoly tomu že byť zlatokopkou je pohodlné a "prestížne"-nie d'akujem.
rozdiel v sumách je markantný a aj tak si myslím že by ti to nedávalo dôvod na mindráky, však za 6.000€ by sa nikto nehanbil si myslím a keby moja žena zarábala viac , dávalo by mi to podnet aby som sa aj ja viac snažil. rohodne by som to nebral ako rozdiel, však to či zarábaš 1.000 alebo 10.000 je len o nulách naviac a o peniazoch ktoré máš, podstatná je predsa povaha kôli ktorej by mal byť muž a žena spolu nie ? nechcem ti nejako oponovať iba podnecujem na uvažovanie
ale to, ze vacsina muzov sa snazi zenu zbalit prave na to ze ma alebo "ma" auta a majetky, to uz je vedlajsie..
na tuto reklamu som na fb videla moralizovat zasadne muzov co inak do spolocnosti nevkrocia ako s penazenkou v jednej ruke a klucami od auta v druhej ruke. a nie je to absenciou vreciek..
I rest my case.
tento svet.. cele zle
...a ano, zlatokopky existuju, ale niektore to vnimaju len ako tuzbu mat zivot na urovni, lebo su na to zvyknute.