ahojte v prvom rade nehovorte ze sa mam prihlasit na nejaky psie forum a len prosim odpovedzte .. takze chcem si kupit zlateho retrievera a chcela by som sa spytat ci zvyknu moc plznut alebo ak ich cesete a ppodobne je to v pohode?
@2 nestvi ma nie nechcem .. @1 ja viem ale teraz mame papillona uz je stary a neda sa to vydrzat chlpy mame uz aj v chladnicke je to aj so ZR take zle?
zlatý retriever pĺzne dosť.hlavne ak je v byte.a tie chlpy sa potom spájajú do takých chuchvalcov a je to všade ale ak ho budeš česať každý boží deň tak by to nemalo byť také zlé
psa ani mačku nechcem v dome vidieť.....okrem toho aj hryzu a štekajú, serkajú kde im pasuje a ja si chcem v klude pospinkať.......
nedavno som bol na návšteve u kamoša a ten mal taku malu hyenu jedovatú, tak ma sekol do lítka, že som ho odkopol a letel 2 metre, sviňa malá........filip
plznu jak kokot, kazdu jar a jesen je to s nimi uplne strasne, mam doma dvoch Ale nieje to pes do bytu moc...akoze im to neva, vydrzia aj vnutri, ale predsalen im je lepsie vonku. (tie nase byvaju vnutri len ked je zima, inak sa same pytaju von...)
Ale su to skvele psy, uplne ich zboznujem a nevymenil by som ich za nic
chlpy z labradora sú tiež strašné :/ všade sa budú zapichávať.ani povysávať sa nedajú poriadne.povedala by som že všetky tieto väčšie plemená sú do RD.Ale rob ako chceš
neviem si moc predstaviť retrievera v byte. keď už je starší tak áno ale mám aktuálne polročného jedinca a ten by v byte neprežil (teda byt by neprežil)
a pĺzne dosť, im sa na zimu spraví taká tá jemná "podsádka" a tá lieta všade. česať pravidelne, to je jasné ale aj tak každý týždeň bude čo vysávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ja mam chlpy od psov vsade, aj v chladnicke, aj na rukach, na obleceni, na koberci.
nedavno som bol na návšteve u kamoša a ten mal taku malu hyenu jedovatú, tak ma sekol do lítka, že som ho odkopol a letel 2 metre, sviňa malá........filip
Ale su to skvele psy, uplne ich zboznujem a nevymenil by som ich za nic
a pĺzne dosť, im sa na zimu spraví taká tá jemná "podsádka" a tá lieta všade. česať pravidelne, to je jasné ale aj tak každý týždeň bude čo vysávať