chcela som sa opýtať, mám nárok na polovičné cestovné keď chcem cestovať vlakom??? ide o jednorázovú cestu, ale dosť dlhú (v rámci SR) nemám žiadny preukaz, nakoľko u nás železnice nie sú a vôbec by som ho nevyužila...mám len preukážku na bus, ale ani nev
Ale potrebuješ na to nejaký špeciálny dementný papier od železníc, ktorý by sa mal dať niekde stiahnuť, nie obyčajné potvrdenie, lebo sú to magori a je to úplne zbytočné a nepodstatné a okrúhlu pečiatku, ktorá je tiež totálne zbytočná a nepodstatná a fotku, ktorá úplne zbytočne a nepodstatne musí byť na fotopapieri a nie len normálne vytlačená na úplne zbytočný a nepodstatný preukaz.
Hajzli, na každú kravinu treba osobitný preukaz (A ak to niekto chce mať na jednom, na isicu, tak za 10 euro, svine!), úplne zbytočne! Ešte aj na zubačku v Tatrách na Hrebienok treba mať špeciálny preukaz! Akoby som tam chodila denne.
choď niekam na ŽSR stanicu, vypýtaj si žiadanku, potvrď si ju v škole, vráť sa tam s fotkou, akú máš na OP, aj s OP a za 1 deň máš hotovú preukážku... Je to grátis.
Tak keď to máš SAD kartu (Slovenská autobusová doprava) mala by platiť hlavne na Slovensku
no ja ked som takto na dlhsie cestovala tak som sa sla spytatna zeleznicnu stanicu a tam mi prijamo povedali ze co a ako....podla man by si to mala urobit aj ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale potrebuješ na to nejaký špeciálny dementný papier od železníc, ktorý by sa mal dať niekde stiahnuť, nie obyčajné potvrdenie, lebo sú to magori a je to úplne zbytočné a nepodstatné a okrúhlu pečiatku, ktorá je tiež totálne zbytočná a nepodstatná a fotku, ktorá úplne zbytočne a nepodstatne musí byť na fotopapieri a nie len normálne vytlačená na úplne zbytočný a nepodstatný preukaz.
Hajzli, na každú kravinu treba osobitný preukaz (A ak to niekto chce mať na jednom, na isicu, tak za 10 euro, svine!), úplne zbytočne! Ešte aj na zubačku v Tatrách na Hrebienok treba mať špeciálny preukaz! Akoby som tam chodila denne.
Tak keď to máš SAD kartu (Slovenská autobusová doprava) mala by platiť hlavne na Slovensku
Ale to si môžeš overiť u hociktorého vodiča
@9 nebol by problém zájsť si tam, keby som najbližšiu železničnú stanicu nemala 50 km