Zdrvím chcel by som sa vás opýtať prečo mám vždy zlé stavy z trávy, vždy mám pocit že sa somnou všetko točí prosto na nič, a vždy aj vraciam :/ Ako mať dobré stavy ? A prečo sa mi to deje.dakujem
zalezi v akom stave sa ides sfajcit, ako si naladeny, ci to robis s ludmi, ktori su pre teba v pohode (alebo ci ti nevadi robit to sam), cez co sa sfajcievas, ci nefajcis srackovu travu. alebo si toho davas viac nez dokazes zvladnut. zozen si lepsiu travu a fajci cez vodne v znamom prostredi so znamou spolocnostou a prichystaj si vodu a daco na jedenie a nenapaluj si bonga jak mlieko. kks, niezeby som to robila, ale keby mi je z toho akurat zle a grcam tak by som to fakt nerobila
@loveilluminationMne ide hlavne oto že raz som mal aj príjemnú skúsenosť a to bolo prvý krať čo som fajčil trávu, a bolo to cez fajku, či že čisté bez tabaku, a bolo mi super, myslím že to bolo indico alebo niečo podobné.. Je možné že mi je z nej zle preto lebo ju kombinujem s tabakom ?
moze byt, mne staci len jeden sluk z jointa, v ktorom je trava miesana a uz pri tahani viem, ze to budu najhorsie hodiny roka skusila som to 2x, prvykrat to bolo uplne najviac napicu a druhykrat len nech si overim, ze to bolo kvoli tomu a kurva bolo
najvacsia istota je vodne, z toho mi nebolo nikdy nahovno. alebo si kup fajku ved, take malicke nie su vobec drahe
Raz keď som húlil s takými týpkami v pivnci, tak oni tam začali hrať na elektrických gitarách a bicích nejakú tvrdú hudbu (Asi deathcore). Proste bola tam taká divná negatívna atmosféra a mne tam prišlo z toho strašne zle a nakoniec som sa tam aj pogrcal
Podľa mňa to bude spôsobené ľudmi alebo miestom kde húliš. Ľudia ktorí sú citliví na takéto veci, potrebujú pokojnú a príjemnú atmosféru s ľuďmi, ktorí sú pre ních v pohode... Alebo to možno bude tým, že sa vždy zhúliš ako prasa a potom ti je zlé
no, vzdycky mas stavy, ake si ich urobis, v akej nalade fajcis, ako mas naladenu mysel a tak. tiez strasne nerada fajcim medzi ludami, zato ked som sama, je to raj, treba zistovat ake mas preferencie : )
Treba si uvedomiť, že tráva zintenzívni pocit, ktorý práve prežívaš. Stačí byť trocha nesvoj pred zhulením sa a môže ti vyvolať paranoju, čo je úplne bežné. Vybudovanou toleranciou sa tento efekt stráca, resp. ty ho až tak nebudeš prežívať, lebo si zvykneš na ten stav zhúlenia . Aby si mal čo najpríjemnejší zážitok, musíš si zariadiť veci tak, aby nenastala žiadna stresová situácia. Nájdi si vhodný čas (aby si stihol vytriezvieť do kedy potrebuješ) a sfajči sa s ľuďmi, ktorým plne dôveruješ (dlhšie ich poznáš). Uprednostni sativu, prípadne hybrid pred indicou, totižto indica má väčšiu tendenciu vyvolať paranoju (ale povedzme to je dosť individuálne, takže treba odskúšať) a hlavne fajči kvalitu! Čo sa týka tabaku, ak naň nie si zvyknutý, ľahko sa ti urobí zle (najčastejšie bolesť hlavy, ale aj zvracanie) a celkovo tabak zintenzívňuje účinky trávy. Zvracať sa môže aj z trávy, ale to skôr iba pri prijatí veľkého množstve za krátky čas ("dabs").
Precitaj si o tom na rastamama.sk alebo tak.. ja som stasny clovek. Ja som nikdy z travy nezvracala. Aj ked druhykrat mi bolo trochu soufl, ale vzdy mam len dobre stavy
aj ja som chodil do jednej skusobne v centre mesta do pivnice a videl som z okienka iba topanky ludi co chodili okolo.Bubenik nemenovanej kapely mal vtedy rekordnu urodu niekolko desiatok kilogramov marihuany a susil ju v tej skusobni,,ale problem bol neuveritelna vona co stupala z okna a vonku hliadkovali mestský policajti...chvalabohu bez psov...vtedy...no a pri tej strasnej hudbe to neboli dobre stavy ale doma pri ezoterickej precistovacej cakry som bol v raji xixi spominam uz som to nahradil meditaciou a travu nepotrebujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
najvacsia istota je vodne, z toho mi nebolo nikdy nahovno. alebo si kup fajku ved, take malicke nie su vobec drahe
Podľa mňa to bude spôsobené ľudmi alebo miestom kde húliš. Ľudia ktorí sú citliví na takéto veci, potrebujú pokojnú a príjemnú atmosféru s ľuďmi, ktorí sú pre ních v pohode... Alebo to možno bude tým, že sa vždy zhúliš ako prasa a potom ti je zlé