No, keby som mala začať menovať všetky zlé vlastnosti, tak by mi to asi zabralo pár dní...
Čo sa týka mojich zlých vlastností, tak tam to nie je až také zlé... Tak spomeniem zopár najhlavnejších, pre mňa priam charakteristických... agresivita, výbušnosť, promiskuita, egoizmus, egocentrizmus a ... to by aj stačilo.
Pri slovnom spojení "zlá vlastnosť" sa mi ihneď vybaví pasivita...
hmm..no zlych vlastnostu je vela, aj ja ich mam vela ale prva z mojich ma napadne TVRDOHLAVOST, VYBUSNOST, LENIVOSt...ale nakoniec vsetko zle je na nieco dobre
Je ich strašne vela...ale moja najväčšia zlá vlastnosť je pohlad "zabijem ťa"!
A ja ani neviem ako ho robím,len sa pri ňom pristihnem,keď ma niekto naštve,alebo neviem čo najviac používaný na mojej mamine a na @shemy ... sorry emaňa,ale je to pud
to by som tu bola asi celý deň,keby som ich mala vymenovať všetky, ale tak skúsim tie najhoršie. Takže: tvrdohlavosť, výbušnosť, nikdy nikomu nedám druhú šancu, musím mať vždy posledné slovo, som niekedy až príliš úprimná, pomstychtivosť,pesimizmus......vlastne sa čudujem, že to sama zo sebou aj vydržím.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A keby som hovorila o vsetky svoje zle vlastnosti vyniesla na svetlo sveta, uz nikto by so mnou neprehovoril.
A ako prve ma pri slovnom spojeni "zla vlastnost" napadne zavist, potom este asi lakomost, urazlivost, povrchnost a sebectvo
Čo sa týka mojich zlých vlastností, tak tam to nie je až také zlé... Tak spomeniem zopár najhlavnejších, pre mňa priam charakteristických... agresivita, výbušnosť, promiskuita, egoizmus, egocentrizmus a ... to by aj stačilo.
Pri slovnom spojení "zlá vlastnosť" sa mi ihneď vybaví pasivita...
a mohla by som pokračovať až do rána
hrdosť je zlá vlastnosť? ... možno neopodstatnená namyslenosť
ale hrdosť je vlastnosť dobrá. a dôležitá v dnešnom svete. človek nevedomý si svojich kvalít sa ťažko presadí
Myslím, že to kvázi pozitívne o čom hovoríš ty bude nejaké sebavedomie. Ale hrdosť nie je vlastnosť tak čisto dobrá.
V každom prípade všetko to bolo myslené na mňa, čiže v takej miere, že môžem hovoriť o tom, ako o niečom ´zlom´.
A ja ani neviem ako ho robím,len sa pri ňom pristihnem,keď ma niekto naštve,alebo neviem čo najviac používaný na mojej mamine a na @shemy ... sorry emaňa,ale je to pud
mojich je veľa, ale ja ich ako zlé nevnímam, som so sebou spokojná.
okamžitá asociácia: jebnutosť (čokoľvek si pod tým predstavíte)
bojazlivý
drzý, dvojaký
egoista
hlúpy, hrubý, hysterický, chamtivý
lajdácky, lakomý, lenivý, lživý, ľahostajný
náladový, náročný, nedisciplinovaný, nedôsledný, nedôverčivý, neistý, nenávistný, nenásytný, neopatrný, neporiadny, nerozhodný, nervózny, nespokojný, nesústredený, netrpezlivý, nevďačný, nevyrovnaný, neznášanlivý, nezodpovedný, nudný
ohraničený
pasívny, pesimistický, podozrievavý, podráždený, pokrytecký, pomalý, puntičkársky
roztržitý
sebecký, sentimentálny, skúpy, slabý, škodoradostný
tajnostkársky, tupý, tvrdohlavý
urážlivý
výbušný
zakomplexovaný, zamračený, závistlivý, zvedavý, žiarlivý
To som ja