Zdravím, vzhľadom na to že som veľmi šikovná osoba, zabuda som v elektronickej prihláške vyplniť predmety za 3 roky štúdia a maturitné predmety. Prihláška je už vyplnená a nedá sa zmeniť ale ešte som ju neposielala. Mám vytvoriť novú alebo to dopísať?
@warble Zlatko, už som videla aj takých adeptov ktorí vypísali časť prihlášky elektronicky a časť dopísali ručne po vytlačení (vrátane maturitných predmetov), preto sa pýtam. A pre tvoju informáciu, áno priali ich.
nájdi si na internete telefónne číslo na študijné oddelenie danej fakulty a zavolaj tam a ospravedlň sa a popros ich, aby ti poradili čo spraviť.. ak budú na teba zlí alebo ti nebudú vedieť poradiť, tak ti tá škola nestojí za to... dobrú fakultu spoznáš podľa študijného oddelenia..
Mne sa stalo niečo podobné, podarilo sa mi to tam vyplniť chybne. Volala som na študijné a tam mi ešte sprístupnili moju prihlášku, aby som si to mohla opraviť.
Môžeš to tam bez problemov dopisat rucne,hlavne je,ze to tam mat budes .. a u nas si tiez vacsina vypisala do prihlasky zakladne informacie (cez internet,vytlacili ) a predmety dopisovali ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
'..alebo to dopisat?'
nechces este predsa len nad tou VS pouvazovat?