ahojte.. co robite ak sa vam naozaj v nicom nedari a mte take to smutnejsie obdobie ? ako sa z toho dostavate? co vas dokaze najviac nakopnut aby ste sa pozbierali?
šport a robenie produktívnych vecí. tak budeš mať dosť dopamínov a endorfínov, teda presne to, čo teraz tvojmu telu chýba. ludia to zvyčajne riešia naopak - zanedbávajú svoju prácu a produktivitu, prestávajú (alebo nezačnú) športovať, atď...a tým ešte viac upadajú. musíš sa teda prekonať a robiť správne veci napriek tomu, že to je teraz veľmi ťažké. to je jediný spôsob, ako sa z toho dostať.
ach jo, @kosmiklove ... teba keď vidím
neviem, ako som na tom bola v porovnaní s tebou, ale bola som vo výhode - bola som v puberte, vtedy to ide (sa vzdáva) ľahšie (to na roku v depkách nič nemení)
@leiladrumnbass skús robiť niečo nové, mimo tvoj stereotyp, prinúť sa k novým veciam, napr. ísť cez víkend na turistiku do hôr, alebo ísť si zaplávať....a tak podobne, to ťa určite nakopne, hlavne vystúp z tieňa stereotypných a známych činností
Ked sa zobudim a mi je smutno idem si znova pospat, zatial mi to zakazdym zabralo... a ked veci nevychadzaju som trpezliva lebo viem ze vsetko je tak ako ma byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
neviem, ako som na tom bola v porovnaní s tebou, ale bola som vo výhode - bola som v puberte, vtedy to ide (sa vzdáva) ľahšie (to na roku v depkách nič nemení)