stale lubim dievca ktore sa vratilo k svojmu byvalemu priatelovi .. na tom by nebolo az tak nic zlozize zabudnut ale najhorsie na tom je ze sme spolu kazdy den 12 hodin v praci .... par dni som sa jej snazil ´´vtyskat´´ ale kamarati mi povedali ze tym len
Pozri, musíš si uvedomiť, že aj keby si ju odhováral, nepočúvne ťa. je to jej život a ona musí byť tá, ktorá sa rozhodne. neboj sa, nebude s ním ostávať ak sa nebude cítiť šťastná. Ver v to, že ak ste spolu boli a rozumeli si tak ju aspon kus poznáš a vieš, že si nájde cestu k šťastiu.
K tomu, že ju vidíš každý deň... áno, musí to byť ťažké, snaž sa nájsť si nejaké iné koníčky, snaž sa aby sa tvoj život pohol nejako vpred. Na čas s ňou neudržuj moc komunikaciu... bude ťa to brzdiť...
Nechaj to tak ani nevieš aké máš šťastie že si zistil aká je, lepšie ako zistiť to po troch rokoch manželstva a nebodaj spoločným dieťaťom. Samozrejme ak by sa priplazila naspäť neodporúčam to s ňou začínať nanovo.
@dratenakefka ak chces aby si ta zacala znova vsimat zacni ju na niekolko dni uplne ignorovat, a mozno sa k tebe este aj vrati lebo zeny su zvlastne stvorenia, vela krat sa stava, ked im das aj modra z neba tak ta casto odkopnu, a ked sa k nej spravas ako kurva tak na teba idu ako mucha na hovno
nájdi svoje gule a vráť ich tam kam patria! je síce pekné že ju ľúbiš, ale ona si to zjavne neváži alebo neuvedomuje - takže je načase prestať sa trápiť kvôli niekomu kto za to nestojí a nájsť si nové dievča...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
kup si zmrzlinu
Pozri, musíš si uvedomiť, že aj keby si ju odhováral, nepočúvne ťa. je to jej život a ona musí byť tá, ktorá sa rozhodne. neboj sa, nebude s ním ostávať ak sa nebude cítiť šťastná. Ver v to, že ak ste spolu boli a rozumeli si tak ju aspon kus poznáš a vieš, že si nájde cestu k šťastiu.
K tomu, že ju vidíš každý deň... áno, musí to byť ťažké, snaž sa nájsť si nejaké iné koníčky, snaž sa aby sa tvoj život pohol nejako vpred. Na čas s ňou neudržuj moc komunikaciu... bude ťa to brzdiť...
@5 vyskúšaj toto
ja mam tiez tento mesiassky komplex ale uz som sa ho aspon naucil ako tak potlacat
Takychto ludi ako si ty (s pristum: hlavne nech je stastna) je velmi malo... Ver, ze najdes niekoho lepsieho resp. ti to prajem
hladaj negativa v tom ex vztahu a pochopis,ze na svete je osoba,pre ktoru sa oplati ist dalej..
,, vykusam zopar rad a uz budem len tysko dufat ....