nie, ale myslím že som v škole napísal program ktorému si zadal východzí stav a vypľul ti postup na zloženie. nikdy som ho actually nepoužil, ale podľa testu pána profesora vraj fungoval
@antifunebracka tou minutou si ozaj nie som ista... aj som to chcela hned skusit, ale neviem, kde je. ale ked si to tak v hlave prehram, malo by to vyjst
@antifunebracka nezarucujem, ze ta spoznam, bezne s detekciou tvari nemavam problem, ale teba nejako moj mozog filtruje alebo co musela som naozaj par sekund rozmyslat, kto si bol si na rha?
tak ked sa na mna niekto vytrvalo skeri, a neexistuje moznost, ze sa kuka na cloveka stojaceho za mnou, som nutena zapojit mozgovy zavit
no tak asi by si vedel, keby si tam bol... radiohead awards
lol no lebo nymfa je uplny mainstream, ty hipster ale bolo to akurat v case, kedy sa stado ludi hrnulo z trznice cize... a ty by si tam mohol byt, ked sa tvaris, ze sa tak vyznas do hudby
lumiere by som neradila k mainstreamovemu kinu... bola som tam na par filmoch, a podla tohto meritka by si aj penu dni a act of killing musel pokladat za mainstream
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ako poskladala som aj 4x4x4, ale tam neviem jednu konkretnu vec opravit, takze je to vzdy o stasti, ze ci sa ta vec zjavi alebo nie
ale teda neskladala som uz asi rok, takze neviem ci by som to este dala, asi som to zabudla
idem tu kocku najst asi..
tak ked sa na mna niekto vytrvalo skeri, a neexistuje moznost, ze sa kuka na cloveka stojaceho za mnou, som nutena zapojit mozgovy zavit
no tak asi by si vedel, keby si tam bol... radiohead awards
lol no lebo nymfa je uplny mainstream, ty hipster ale bolo to akurat v case, kedy sa stado ludi hrnulo z trznice cize... a ty by si tam mohol byt, ked sa tvaris, ze sa tak vyznas do hudby
lumiere by som neradila k mainstreamovemu kinu... bola som tam na par filmoch, a podla tohto meritka by si aj penu dni a act of killing musel pokladat za mainstream
v mojich ociach "hipster" s hanlivym podtonom neexistuje.
u mna len clovek s vkusom mne podobnym.
bodka.