Decka poradte...clovek ked ma doma psychicky choreho cloveka kvoli ktoremu aj trpi..ci ma-moze ist s kludnym svedomim pracovat alebo radsej ostat pre pripad nudze a trpiet
Psychicky chorý patrí na liečenie, lebo psychická choroba je vážna vec !! A určite nie antidepresívečkámi ho dopovať, to je len riešenie bez dohľadného konca, ktoré nikam nevedie .....
ked si predstavím tú situáciu že som ty...no asi by som s kľudným svedomím pracovať nedokázala..mala by som furt strach že čo sa deje doma, či je všetko v pohode a bla bla bla...ale to by bol prípad že sa o tú osobu nehorázne bojíš a ja tvoj postoj nepoznám ...ale myslím že by som nešla
@austin1991 máš pravdu patrí do ústavu, ale ten aj niečo stojí a čo ak naň nemajú........dneska to v našom štáte nikoho nezaujíma, máš, nemáš...zariaď sa ako chceš!........filip
tak.zatial je len jeden psychicky chory,takze by som isla het,aby z jedneho neboli dvaja...sebecke,ale ty tym,ze budes trcat doma mu/jej asi nepomozes(to uz neviem)
podla toho ako psychicky chorý, .. keď je niekto psychicky chorý neznamená to že musí ísť rovno do ústavu na liečenie a byť tak vopchatý celý život, to neviem od kial kto zobral... aa ak ten človek užíva tabletky, čo potlačuje chorobu,samozreme neviem ako psych. chorý ten človek je, ale keď sa dokáže normálne o seba postarať tak je to uplne v pohode... a ak nie, ak je to niečo vážne, tak sa skús poradiť niekde inde ako na birdzi
nevieš čo od neho čakať ak nie je na ústav je to fajn každý sme labylný môžme sa hocikedy zrútiť ani nevieme kedy treba mu ukázať cestu ako sa z toho dostať
@zajkousko Ale vždy sa dá niečo vymyslieť. Tiež ak sa vieš oháňať a vieš si vykecať čo treba štát ti väčšinou niečo prispeje a ak nemáš na výber môže ti byť jedno, že tvoja ,, drahá zdravá rodinka,, nebude v súkromnom sanatóriu, ale len v štátnom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov