Potrebujem poradiť vkuse okusujem nechty, nie nieje to z nervov, lebo normalne lezim nudim sa a zrazu zacnem okusovat nechty.. abo jak hram pri pc xD poradte ako mam prestaaaat
dá sa s tým prestať. ja som prestal už trikrát a teraz znova abstinujem. treba vydržať, lebo nechty rastú rýchlo, takže ti pekné nechty dorastú už za nejaké dva týždne. len treba vydržať nehovorím, že mňa to nepokúša, ale hovorím si že: vytiahni ten prst z huby!!
Vieš, čo? Taký istý problém som mala aj ja... proste vždy, keď som nemala čo robiť... alebo len tak... a najčastejšie vtedy, keď som nervózna... ale keĎ si dám lak na nechty, tak si ich neokusujem lebo viem, že ten lak chutí hnusne fakt alebo že sa mi zlúpe a bude to vyzerať hrozne a pomáha mi to ale keď ten lak nemám ako teraz... tak si ich obhrýzam až do krvi :/
ja sa teraz snažím odpútať od pukania pravého palca, lebo už to začína byť vážne s ním, normálne ma kosti bolia, a je slabší ten palec, ešte náhodou si ho tak dokaličím, že ani písať nebudem môcť, myslím, že to je silná motivácia, a zatiaľ sa mi darí nepukať, vrrrr, ale teraz mám chuť, vrrrrr, zlá zipporah
Toto iste som aj ja robila isty cas, ale nastastie to preslo aj vdaka tomu co sme sa ucili na prirodopise ze kolko bakterii tam je a rozmohla sa zltacka takze je cas skoncit Zevraj pomaha aj nalakovanie si nechtov staci aj presvitny, potom to chuti hnusne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
rokov ci prstov?