Nechapem ako mozem mat zlte zuby ked si ich cistim dobre, zubar a druha zubarka mi nic nevravia, staram sa o ne a proste su zlte aj ked nie uplne ale proste su a je to dost vidno. Fakt nechapem kde je problem. Inak nosim strojcek.
Tak ako je to mozne?
Ja som na tom podobne. Mam maximalne zdrave zuby, nikdy som nemal ziadny kaz, nemam ani jednu plobmu, nic. A stale su cokolvek, len nie biele. Zubne pasty nepomahaju, paradoxne mi skor skodia, vacsinou ma pri pravidelnom cisteni zuby boleli. Kedze mam dobru zubarku, skonstatovala, ze k nej ani nemusim chodit pokial vyslovene nemam ziadny problem a zuby si mam umyvat len ked citim, ze su spinave, inak vyplachnut usta cistou vodou, aby som si nenicil pastami dobru mikrofloru v ustach. A musim zaklopat, zubami mozem trhat nerezove trubky a nic sa im nestane. Ked som sa zubarky pytal na farbu tak jednak to ovplyvnuje samozrejme strava, to je vidiet aj pri hlodavcoch, ktorym sa podla potravy velmi meni farba zubov, ale mne osobne povedala, ze mam viac priehladnu sklovinu nez je normalne a preto to "zlte" co vidiet je prakticky vnutro zuba. Bielenie by kratkodobo pomohlo, ale skor mi uskodilo na kvalitne zuby. Takze som to nejako neriesil.
heh a ešte v tvojom veku by bolo škoda vytrhať zúbky a dať porcelánove, potom by si žiaril ozaj ako filmová hviezda, lebo u ních to je normálne a maju na to prašule..
až si zarobíš, potm to už nebude problém, no
aj ja mam zdrave zuby a su zlte,veeelmi zlte. chcela som ich bielit,aj doma, bikarbonou,vodikom a pod. nici to zubnu sklovinu. pomaly si zvykam. pijem vela zeleneho zaju,kavy,lubim cervene vino. su zlte,co uz. aspon ma nebolia a nemam kazy....
mam tento problem, vraj genetika, zuby si umyvam casto a ked sa porovnam s bratom, on si ich neumyva, maximalne zuje zuvacku a ma biele... Azda sa uz len vyhovorit na to, ze mi presvita zubna sklovina
vraj keď sú zuby príliš biele nieje to zdravé, a ani prirodzené... čo sa týka strojčeka môže mať výrazný podiel na žltosti... ja mám zase problém s pigmentom na zuboch- vždy sa ma každý zubár pýtal či fajčím, alebo pijem veľa čaju a ja pritom nič a aj tak mám ten hnusný pigment
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a doktori ti bez "bakšišu" nič nepovedia...
veď sa nejedná o ich zúbky
až si zarobíš, potm to už nebude problém, no