minulý piatok som sa zoznámila na jednej diske s chalanom uplne sme si rozumeli stále sa sa mali o čom baviť stále nan myslím horšie je že sme si nevymenili kontakt ale ja som ho náhodne našla na fb a teraz neviem či mu mám napísať nechcem byť za nia
Napíš mu. Tým mu dáš jasne najavo, že máš o neho záujem. Keď bude prívetivý bude jasné, že sa mu to pozdáva a už je to potom na vás dvoch ako sa situácia vyvinie.
To že mu napíšeš neznamená že si vtierka ale že si ideš za svojim. Myslím si že nemáš čo stratiť. Vtierka by si bola, keby si mu písala dokola aj ked by on neodpisoval alebo by si odpísala na správu v ktorej dal zjavne najavo že nemá záujem.
možno ten chalan tiež nevie ako ťa osloviť,možno tiež čaka až sa prvy ozveš aby neposobyl ako vtierka skus mu napisat,vlastne to ostatne ti tu už bolo opisane čo a ako,nebudem kopirovat text
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
potom ti bude luto ze si ho zmeskala ak sa na to vyseres
aj keď ťa by ťa odbil, aspoň to skúsiš
myslím si, že nemáš čo nasratiť.. iba ak získať
nenapises mu a budes si jak dlho vycitat, ze si s nim chcela nieco mat..?
dobre..teraz vážne.
neporadím ti
sorry,nejako sa už neviem sústrediť. veľa hodín je.
napíš mu.
aj keď ja som to urobila len jediný raz tak ako ty a už nikdy viac to neurobim.
ale tie diskotékové (a iné) nálady