Dobrý deň, prosím Vás, prišla mi teraz smska od odosielateľa "Zlý Vlk"... ani číslo, ani nič, iba mi poslal akúsi gratuláciu k novému roku. Je tu niekto s rovnakým zážitkom, alebo to iba mne ? Akože nerobte si srandu, naozaj sa to stalo a som z toho up
@violinkenneth povedz, že pri "zlý vlk" ti nenapadla ona! Inak tak rozmýšľam, všetci ju tak ľutujú, ale popritom ona z companions dopadla najlepšie, keďže mala svojho osobného Doctora...
@violinkenneth jop, ľutuje... Ja sa len obávam, aby ju nestrčili voľakde do 9. série. Taká Martha, ktorá bola úplne super, na tú si už nikto nespomenie...
@violinkenneth hej, veď hen v knižnici hovorila, že naposledy, keď ho videla, bol starší. Preto dúfam že výber Capaldiho nebol z tohto pohľadu len náhoda a že čoskoro získa nový šroubováčik a budeme sa môcť tešiť na supermegamoc stretnutie a rozlúčku. ^.^ (snáď nechcem od uja Moffatka priveľa, aj keď nečudovala by som sa, keby to nejak ešte zamotká)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
to martinus ma taku aplikaciu ze napises cislo vyberies zaporaka a tadaaaa.
pride ti sms.
Ako prvé mi napadlo...