ja som si to myslela dva roky, potom som sa v lete nakopla a zacala ten odbor milovat, dokoncila bc, okej. pokracovala som, stvrtak v pohode, teraz mam zase krizu ako svina a nechce sa mi ist dalej, ale uz po tej vsetkej snahe to cele dokoncim a uvidim, co s tym budem robit. neviem ci by som bola inde spokojnejsia, myslim ze mozno ani nie
Tak pokiaľ po roku pôjdeš preč, nevidím na tom nič zlé, zase niečo ti to muselo dať ten rok, takže strata času to nemusela byť, ba naopak. Ak ťa to nebaví, tak záleží, či by ťa nebavil nejaký iný odbor, prípadne či máš ceľkový odpor k škole
lepšie v druhom na to prísť ako po skončení a hlavné je, či by ťa napĺňali pozície po skončení, lebo škola sa prežiť dá, ale s prácou to má málo spoločného...ja mám ekonomickú a rada by som buď pracovala v marketingu, v personalistike alebo učila na VŠ, čo môžem len s PhD-preto ho robím, ekonómia na škole ma baví....ale keď si zoberiem tie pracovné pozície, 3/4 tvorí účto, dane, finančné služby (tie síce robím, ale dúfam, že dočasne) a mňa baví najviac práca s ľuďmi a spolupráca ekonómie a iných vied (odrazil sa na mne gympel, avšak väčšina spolužiakov mala ukončenú OA a je lepšia v uvedených činnostiach) - tak preto neviem, či som si dobre vybrala, ale snáď narazím na dobrú pozíciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov