s mojou (teraz uz ex)najlepsiou kamoskou sme boli -naj- cca 8rokov.kazdy den spolu. v skole,von vsade len s nou proste 2ka ako sa patri.bola mi prednejsia ako rodina.bola som na nu neuveritelne naviazana.nikoho som si k telu nepustila blizsie ako ju...ale
no..to je krute....a neda sa to s nou este vykecat??...
drzim palce aby si to zvladla
nepripustaj si to tak a s tym psyhologom- neviem ak to nezazila , povie ti akurat tak mudrejsie co sa ti deje, a co by si mala robit...neviem to je na tebe
Nahradiť ju nemôžeš,ak sa vráti možno to bude opäť fajn..Ale ak nie tak sa s tým budeš musieť vyrovnať a s tým ti najlepšie pomôže psychológ.Veľa šťastia a optimizmu
nie "vykecat" sa neda uz.je to v takom stave ze to je tazko popisovat ale vratit sa to neda.aj moj priatel sa znepokojuje koli mne .ale tvarim sa ze nic . fakt neviem a snazim sa si to nepripustat ale sa neda akosi.
Chápem... Preto nie je dobré priveľmi sa naviazať na človeka, pretože sa navzájom vnímame úplne inak... Ber to tak, že v skutočnosti si vždy sama... Priatelia tu síce sú, ale na to, aby si ťa vypočuli, povedali svoj názor max. ti pomohli, čím sa tiež nemusíš riadiť..
Možnože sa raz vráti, keď jej začneš chýbať... A keby nie, síce to dlho trvá získať si dôveru niekoho, no určite ešte spoznáš ďalších priateľov...
no neviem ti poradit ja sa ta neviazem na kamosov...uz ma par krat sklamali takze tak...moj najlepsi a asi aj jediny pravy priatel je moj frajer...a este jeden moj kamarat...
mne sa stalo cosi podobne....uvedom si ze nic netrva vecne..len malo priatelstiev z detstva trva naozaj aj do dospelosti....ja to poznam....postupne sa zacnu rozchadzat nazory a pohlady na vec a zrazu si clovek uvedomi ze s tym druhym nema o com... chyba nie je v tebe ani v nej..jednoducho sa to stalo a treba sa s tym vyrovnat..uvidis casom sa to zlepsi....skus sa zoznamit s novymi ludmi...nemysli stale na minulost....viem ako boli ked ta zradi blizka osoba...uvedom si ze mas na viac....a ze ona nie je jedina na zemeguli....
suhlasim s @galladriel az na prvych 5 slov. Ak sa ti nepodari cez to prenies, kludne ti odporucam navstivit psychologičku a ak by ti niekto vravel, ze ci si cvok a ides tam, nevsimaj si ich, cvokom bude ta osoba, ktora ti to povedala...
chudatko nuz ja by som povedala, ze psycholog na teba vysype nejake osvedcene teorie a metody, ale to neznamena, ze ti to pomoze... ale ak by si mala psychologa, o ktorom vies, ze je dobry, asi by to stalo za to.
a povedala ti, preco ti vtedy prestala dvihat telefony? je nejaky konkretny dovod, preco sa to skoncilo?
podla mna by mozno stalo za to to este raz skusit uprimnym rozhovorom... ale ked vravis, ze to uz sa neda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
drzim palce aby si to zvladla
nepripustaj si to tak a s tym psyhologom- neviem ak to nezazila , povie ti akurat tak mudrejsie co sa ti deje, a co by si mala robit...neviem to je na tebe
Možnože sa raz vráti, keď jej začneš chýbať... A keby nie, síce to dlho trvá získať si dôveru niekoho, no určite ešte spoznáš ďalších priateľov...
a povedala ti, preco ti vtedy prestala dvihat telefony? je nejaky konkretny dovod, preco sa to skoncilo?
podla mna by mozno stalo za to to este raz skusit uprimnym rozhovorom... ale ked vravis, ze to uz sa neda...