Ahojte, ako tak pozerám, tak azda nikde nie je táto kniha dostupná, neviete, kde by som ju mohla zohnať, najlepšie objednať bez toho, aby bola používaná z bazáru ?
a čo máš proti používaným knihám? ja si kupujem radšej použité,.. použitú máš lacnejšiu, častokrát nepoškodenú, nepopísanú a ja mám rada aj popísané ...... môžeš si tak kúpiť niečo, čo sa dnes už nepredáva v kníhkupectvách.
ja som zháňala teraz tiež túto, len Zmaturuj z chémie a už sa netlačí alebo čo, ale neni ani na bazároch, tak som si kúpila tú istú z martinusu, len v češtine Odmaturuj! a potom češi majú aj také že Chémia v kostce a veľmi sa mi páči ako je to spracované a čo všetko tam je, podľa mňa oveľa lepšie než Odmaturuj! .. teda, aspoň chémia, neviem ako matematika.. a potom mám že Přehled středoškolské chemie a množstom informácií a rozsiahlosťou je tá najlepšia, že je tam skutočne všetko, len mi príde, že je to zložitejšie písané a menej prehľadné a čo pozerám, tak je aj Přehled středoškolské matematiky a vyzerá to dosť dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» www.martinus.sk/?uItem=22448...
mám ju úplne novú, vôbec som ju nepoužívala, aj s cdčkom
ja som zháňala teraz tiež túto, len Zmaturuj z chémie a už sa netlačí alebo čo, ale neni ani na bazároch, tak som si kúpila tú istú z martinusu, len v češtine Odmaturuj! a potom češi majú aj také že Chémia v kostce a veľmi sa mi páči ako je to spracované a čo všetko tam je, podľa mňa oveľa lepšie než Odmaturuj! .. teda, aspoň chémia, neviem ako matematika.. a potom mám že Přehled středoškolské chemie a množstom informácií a rozsiahlosťou je tá najlepšia, že je tam skutočne všetko, len mi príde, že je to zložitejšie písané a menej prehľadné a čo pozerám, tak je aj Přehled středoškolské matematiky a vyzerá to dosť dobre