ano mne zmazali diskusiu uz iba pre to ze som ju zalozil ja, adminka mi napisala ze som primitivny kokot a ani nepotrebuje mat dobry dovod na jej zmazanie
ach... čo by ste povedali na zverejňovanie zoznamu vymazaných diskusií ? (autor diskusie / nick admina ktorý ju vymazal / oficiálny dôvod výmazu)
každý by videl, čo sa vymazalo a prečo sa vymazalo a verejnosť by si spravila SKUTOČNÝ obrázok o objektivite adminov... určite lepšie ako takéto žabomyšie vojny
prípadne by sa mohla zaviesť featura, že kto bude mať enormné množstvo vymazaných diskusií bude mať nejaké (dočasne) obmedzené možnosti prispievania (ale to by sa asi nie každému páčilo)...
Taky maly odkaz pre adminov-mazacov by som mal. Aspon by mohli byt taki laskavi, a celu diskusiu aj s komentarmi zkopirovat, a poslat autorovi do TS, aby si to mohol docitat cele...
2. mne zmazal tomas diskusiu o rasistickych textoch ciernych HipHoperov, bola v kategorii "co ta nasralo" a napisal som tamze ma serie ked rasizmus ciernych je tolerovany v hudbe ale proti bielemu rasizmu v hudbe je nastolena tazka represia.
Dovod bol ten, ze bola nejako rasisticky motivovana hlavne ked som v nej vyjadril nesuhlas s rasizmom logika
3. hej hej, na inych forach robia admini screenshoty zmazanych diskusii/prispevkov aby mali dokaz, ze to bolo naozaj zavadne. Tu ti moze zmazat aj diskusiu o kvetinkach a argumentovat to tym ze si tam propagoval pedofilny komunizmus, alebo podobnu hovadinu.
Ked mi bola zmazana ta diskusia, tak som mu aj napisal spravu, ale odignoroval ju
njn neviem cim to je ludia ale zda sa mi ze niektory admini tu su dost zabedneny a myslia si o sebe vela pritom logika kde si mne nezmazaly este nic , lebo nezakladam , ale pridu mi niektore dovody co ste tu pisaly fakt ubohe hlavne ked tuto pred chvilkou nejaky turbokokot tu chce diskutovat o tom ze ako dlho vydrzi jeho spermia nazive , alebo nejaka 13nacka co ma rada kokot este ho ani nevidela , mozno tak ocovi , tu zaklada dementne diskusie ... a takymto to nechaju no faaaaaaaaaaan , netrapte sa hadam sa to tu raz spamata
ale tak co cakate od portalu pre nastrocnych , asi to tu aj taky riadia ze 14 az 16 rokov aspon ked vidim niektore vecy mi to tak pripada
@4 a @8 Práve preto by pomohlo zverejnenie... O to viac si svoje kroky admini premyslia, už nebudú mať na krku len nespokojného či otravného užívateľa, ale celú komunitu. Tým nechce povedať, že admini sú tu zaujatí, ale predsa len, každý sa občas sekne, sme len ľudia. A verejnosť chce mať tiež prehľad čo sa deje.
@7 Čo viem, tak Tomáš má prístup k tým zmazaným veciam a môže overiť či to bolo oprávnené zmazanie, alebo nie...
@8 Vieš a o tom to je - napríklad konkrétne diskusia o spermií - chalan sa proste naraz zľakol že z jedného príjemného večera by sa mohol stať otcom a chcel sa informovať... nevidím nijaké porušenie pravidiel kvôli ktorému by diskusia mala byť zmazaná... A minule sa tu jeden rozčuľoval že mu vymazali diskusiu - problém je že na tú tému bolo medzitým založených milión ďalších diskusií v priebehu týždňa a po asi tretej sa začali mazať. Keby sa to tu nechalo - ľudia nadávajú, keď sa to zmazalo - zase ide niekto nadávať že sa mažú slušné diskusie... A je to aj o pohľade na vec - niekomu sa tá diskusia bude zdať prehnaná, niekomu sa naopak bude páčiť, takže vždy v tom bude trochu subjektívneho názoru...
@8 nho ano trosku si teraz pozmenila moj nazor na tych ludi co zakladaju diskusie az o takychto blbostiach , ale aj tak admin ma byt zodpovedna osoba , neriesit cloveka ale temu , popripade oboznamit toho cloveka s tym preco je jeho diskusia zmazana ,
takze ma zaraza ked tak nekona , chapem ze moze mat blbu naladu alebo co ale to nesuvisi s tym co obsahuje jeho funkcia , zodpovedny clovek by sa tak urcite nechoval , zobral si raz na plecia adminske bremeno tak by sa mal aj ako admin chovat , a toto nepisem len ako nejaky curko-murko z dolnej-hornej robil som vela krat admina po roznych forach portaloch atd atd ... clovek si musi zachovavat chladnu hlavu , snazit sa byt co najobjektivnejsi a nebyt namysleny , vsade kde boly takyto adminy proste stranky stratily zaujemcov , alebo musely ist ta-tam ... ja osobne ked som mal pocit ze to uz nebudem zvladat rezignoval som , pretoze niektory si adminsky ocasek nechavaju nasilu aj ked ich to uz nebavy a nemaju na to cas , a chcu ho len aby maly zo seba dobry pocit
@14 Keď čokoľvek mažú, musia dotyčnému napísať aj prečo to zmazali... A nemali by riešiť osoby ale témy, pokiaľ tak nerobia, môže sa poškodený sťažovať u Tomáša ktorý tieto veci zodpovedne rieši...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
každý by videl, čo sa vymazalo a prečo sa vymazalo a verejnosť by si spravila SKUTOČNÝ obrázok o objektivite adminov... určite lepšie ako takéto žabomyšie vojny
prípadne by sa mohla zaviesť featura, že kto bude mať enormné množstvo vymazaných diskusií bude mať nejaké (dočasne) obmedzené možnosti prispievania (ale to by sa asi nie každému páčilo)...
Taky maly odkaz pre adminov-mazacov by som mal. Aspon by mohli byt taki laskavi, a celu diskusiu aj s komentarmi zkopirovat, a poslat autorovi do TS, aby si to mohol docitat cele...
No a potom, nech si ju vymazu, ak ...
Dovod bol ten, ze bola nejako rasisticky motivovana hlavne ked som v nej vyjadril nesuhlas s rasizmom logika
Ked mi bola zmazana ta diskusia, tak som mu aj napisal spravu, ale odignoroval ju
ale tak co cakate od portalu pre nastrocnych , asi to tu aj taky riadia ze 14 az 16 rokov aspon ked vidim niektore vecy mi to tak pripada
@8 Vieš a o tom to je - napríklad konkrétne diskusia o spermií - chalan sa proste naraz zľakol že z jedného príjemného večera by sa mohol stať otcom a chcel sa informovať... nevidím nijaké porušenie pravidiel kvôli ktorému by diskusia mala byť zmazaná... A minule sa tu jeden rozčuľoval že mu vymazali diskusiu - problém je že na tú tému bolo medzitým založených milión ďalších diskusií v priebehu týždňa a po asi tretej sa začali mazať. Keby sa to tu nechalo - ľudia nadávajú, keď sa to zmazalo - zase ide niekto nadávať že sa mažú slušné diskusie... A je to aj o pohľade na vec - niekomu sa tá diskusia bude zdať prehnaná, niekomu sa naopak bude páčiť, takže vždy v tom bude trochu subjektívneho názoru...
takze ma zaraza ked tak nekona , chapem ze moze mat blbu naladu alebo co ale to nesuvisi s tym co obsahuje jeho funkcia , zodpovedny clovek by sa tak urcite nechoval , zobral si raz na plecia adminske bremeno tak by sa mal aj ako admin chovat , a toto nepisem len ako nejaky curko-murko z dolnej-hornej robil som vela krat admina po roznych forach portaloch atd atd ... clovek si musi zachovavat chladnu hlavu , snazit sa byt co najobjektivnejsi a nebyt namysleny , vsade kde boly takyto adminy proste stranky stratily zaujemcov , alebo musely ist ta-tam ... ja osobne ked som mal pocit ze to uz nebudem zvladat rezignoval som , pretoze niektory si adminsky ocasek nechavaju nasilu aj ked ich to uz nebavy a nemaju na to cas , a chcu ho len aby maly zo seba dobry pocit
mne neublizili..