Dá sa zmeniť autoškola a za akých podmienok? Mám 12 jázd. Inštruktor-majiteľ tlste perverzne prasa, je nervózny, obchytkáva ma, kričí Bojím sa ho niečo opýtať, reaguje neadekvátne. Bojím sa aj, ako bude reagovať..môže ovplyvniť skúšky aj v inej autoškole?
Dá sa zmeniť. Neviem, aké tam sú presne podmienky ale pred rokom som to zisťovala. Niekedy ti aj vrátia peniaze za neodšoferované jazdy atd. Skús skontaktovať novú autoškolu a popíš jej svoj problém.
No..môže ovplyvniť. Čo si povieme, máme štát, kde sú na streche kontakty. A majitelia autoškôl/inštruktori poznajú policajtov takže...
povedz to rodicom (neviem kolko mas rokov). ale mam pocit ze v autoskolach to je vsade to iste. jebnuti a zvacsa zakomplexovani kokoti co sa spravaju uplne tak isto ako popisujes. to do akej autoskoly alebo kde chodis?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
No..môže ovplyvniť. Čo si povieme, máme štát, kde sú na streche kontakty. A majitelia autoškôl/inštruktori poznajú policajtov takže...