Ja by som zmenila to, aby konečne stáli predtým prechodom, lebo keď idem zo školy/do školy tak na druhú stranu sa dostanem až za 10 minút, keďže v našej dedine nie sú semafory a je tam nejakým zázrako
ťažko povedať.. ale.. zachvíľu aj ty, aj ja, aj ostatní nedospelí budeme dospelí a budeme takí istí ako oni.. tak potom pochopíme prečo sú takí si myslím
Jasné, vodiči by mali mať viac slušnosti a ohľaduplnosti k ostatným. Ďalej by som chcel, aby prestali dávať také tie trápne výhovorky, prečo niečo nestihli lebo je to smiešne.
@Freedomko a preto by som zmenila tých dospelých, čo ten zákon zmenili... ako chápem, že niekedy sa proste nedá na tom prechode zastaviť, lebo sa ponáhľajú alebo čo, ale nie VŽDY! a fakt ma serie, keď potom zmeškám bus domov a musím ďalšiu hodinu trčať v Poprade.. takže asi tak...
@Dconan áno, najprv by sme si museli definovať, kto je ten dospelý a tak, ale čo treba na nich zmeniť? prípadne, akým by si nechcel byť, keď už budeš dospelý? Keď vôbec budeš...
@icetea a ja som dospely a som aj vodic a je mi to jedno
o dva roky ti rodicia kupia auto alebo pozicaju ich a budes chodit domov autom a bude to vybavene a potom budes nadavat ze "dpc preco som zmenila ten zakon teraz musim kazdeho pustat na prechode a dojdem domov o 10min neskor, chytim zapchu a dojdem o 40min neskor "
ja mam na to jednoduche riesenie idem cez prechod auto nezastavi ? nevadi aspon spomali a ja prejdem niektori mi este zabliaju alebo zakyvaju a v BA sa skor stane ze ma pusti niekto kto ma SPZ PK ci NR ako TT alebo MA
cize ide len o ludi
ja osobne nepustam ludi ked idem v aute ked tam cakaju a pozeraju ci zastavim alebo nie tak kaslem na nich nech cakaju dalej ked spravi pol kroka na prechod zastavim vzdy nepotrebujem mu prejst po nohach alebo podobne a takto isto to riesim ja proste slapnem mu do tej cesty bud sa vyhne alebo zastavi
naucte sa ludia konecne ako chodit cez cestu a pri tom neporusovat niakym sposobom zakon ci ako vodic alebo chodec je to jednoduche
@Freedomko feeeeein to by sme mali vyriešené s tým prechodom, proste sa budem hádzať na prechod, a snáď zastavia ale čo by sme tak ešte na dospelých zmenili? hmmmmmm
akoze 18 rocni sa citia byt za dospelych? cojaviem ja mam 21 a necitim sa byt plnohodnotne dospela, lebo ma stale zivia rodicia. dospela budem ked preberem 100% zodpovednost, cize vlastna robota, byvanie, rodina...
akože na dospelých by som zmenila asi tie večné príkazy a rozkazy a aby dali ttrochu viac voľnosti.. a samozrejme, aby mali na mysli to že aj oni raz boli mladý
Presne tak ja som sice vypadla z domu v 19 tke, no aj tak som sa necitila dospela pretoze som byvala s rodinou u ktorych som pracovala a da sa povedat ze oni sa o mna starali a davali mi vreckove.Teraz mam 24 byvam sama staram sa o seba sama a citim sa dospela.Trosku mi to trvalo ale predsa som dospela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A aj to, že sú neempatickí.
@Dconan áno, najprv by sme si museli definovať, kto je ten dospelý a tak, ale čo treba na nich zmeniť? prípadne, akým by si nechcel byť, keď už budeš dospelý? Keď vôbec budeš...
o dva roky ti rodicia kupia auto alebo pozicaju ich a budes chodit domov autom a bude to vybavene a potom budes nadavat ze "dpc preco som zmenila ten zakon teraz musim kazdeho pustat na prechode a dojdem domov o 10min neskor, chytim zapchu a dojdem o 40min neskor "
ja mam na to jednoduche riesenie idem cez prechod auto nezastavi ? nevadi aspon spomali a ja prejdem niektori mi este zabliaju alebo zakyvaju a v BA sa skor stane ze ma pusti niekto kto ma SPZ PK ci NR ako TT alebo MA
cize ide len o ludi
ja osobne nepustam ludi ked idem v aute ked tam cakaju a pozeraju ci zastavim alebo nie tak kaslem na nich nech cakaju dalej ked spravi pol kroka na prechod zastavim vzdy nepotrebujem mu prejst po nohach alebo podobne a takto isto to riesim ja proste slapnem mu do tej cesty bud sa vyhne alebo zastavi
naucte sa ludia konecne ako chodit cez cestu a pri tom neporusovat niakym sposobom zakon ci ako vodic alebo chodec je to jednoduche
a zijem a nic mi nie je mal som modriny a co tie mam aj tak ked dakde padnem cez zimu na lade
a ver tomu ze nikto nezrazi chodca na prechode ( pokial nema chodec cervenu )
nie