aloha...nic si od tejto temy ani neslubujem ale hladam ludi ktory su ochotny nieco zmenit na svojom zivote..ktorych uz to vsetko okolo nebavi a co vsetko su ochotny zmenit vo svojom mozno nudnom mozno nezaujimavom zivote..... tak podte piste len co by ste
zaujimava filozoficka otazka. ono pokial clovek nechce nic zmenit na svojom zivote a mysli si, ze vsetko je super (hlavne jeho spravanie a charakter), tak taky clovek potrebuje zmenit asi najviac. otazkou ale mozno je, co je tvoj konecny ciel. a podla toho prisposobit aj prostriedky na jeho dosiahnutie. ja mam napriklad teraz abstak. som vasnivy cestovatel a uz pol roka som nikde nebol, lebo sa snazim dokoncit vysku. a zmenil som to tak, ze som si kupil letenku do irska a v aprili sa tam idem na tyzden odreagovat od skoly a toho stereotypu, ktory tu ty spominas. ale menit sa chcem stale. dokonalost nedosiahnem, no snazit sa o nu, to je asi taky najslachetnejsi ciel - byt tu pre druhych a prilievat tu svoju malinku kvapku do mora, aby sme sa posuvali k lepsiemu..
hm, hodia sa tieto moje vylevy aspon ciastocne na to co si sa pytal??
ja by som kludne zmenila.viac adrenalinu, viac novych ludi a vobec vsetkeho noveho...ked si pomyslim ze dve tretiny zivota prespim...fu, no tak to nie je vela casu a tolko ho zabijete nudenim sa! tak sa teda chystam v lete vlakom do varsavy týmto vas oficialne pozyvam aj ked necakam, ze to niekoho nadchne...ale treba skusit, nie?
niekedy sa veci menia same hocito ani necakame..
nieco som chcel.. nestalo sa..no zrazu v navaznosti na to, sa deju veci, ktore som ani v najdivokejsich snoch necakal, ale chcel ich...
som prekvapeny a stastny.. a okolnosti menia i mna. otazne je ci sa zachovam ako hlupak, alebo sa rozhodnem spravne a zmenim sa na lepsie i ja..
co by som chcela zmenit vo svojom zivote ?? chcela by som aby sa moj priatel konecne vratil a nasiel si pracu v BA a chcela by som zmenit rodinu situaciu aby dal foter konecne mne aj mame pokoj a aj s tou svojou kur.vou sa poj.ebal .. a chcela by som aby babka do mna furt daco nepindala a nestarala sa do mna .. a chcem byt chudsia
No ja by som chcela veľa vecí zmeniť, ale nedajú sa.... Takže je to nanič.... Je o tom zbytočné písať alebo aj premýšľať, keď vieš, že to aj tak nemá zmysel...
@racer tak potom daj vediet kde budes tie rozky predavat. minimalne medzi nami slovakmi, cechmi, poliakmi a tak by si s tym mal ovela vacsi uspech ako tie sladke americke sendvicove chleby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
To závisí od obdobia.. keď je zima, nič sa nedá robiť, ale keď je teplo, hneď sa vynára kopec možností, a môj život vtedy nie je nudný ..
Ale niekedy mám pocit, že je to stereotyp, ale práve vtedy sa stane niečo, čo ma presvedčí o opaku
Po čom túžim? Skončiť strednú
Ps: Tak to s tým sexom ti vyšlo
hm, hodia sa tieto moje vylevy aspon ciastocne na to co si sa pytal??
nieco som chcel.. nestalo sa..no zrazu v navaznosti na to, sa deju veci, ktore som ani v najdivokejsich snoch necakal, ale chcel ich...
som prekvapeny a stastny.. a okolnosti menia i mna. otazne je ci sa zachovam ako hlupak, alebo sa rozhodnem spravne a zmenim sa na lepsie i ja..