Mám na vás jednu otázočku - chcela som si zmeniť meno na fb, ale vyhodilo mi to, že limit na zmenu mien už mám plný. Dajú sa dáko zmazať tie predchádzajúce mená, ktoré mi ponúka ako ponuku?
@zajko30 a @aguri500 zlati moji, ak chcete nieco povedat/napisat, tak si to najskor 3x premyslite a potom zacnite komentovat. nechce sa mi citat milion komentov onicom, diky
@patofbc musim ta sklamat... nemenim si meno kazdych 5 min. a keby si cital aj ostatne komentare, tak by si na to mozno prisiel, ale v poho. nie kazdy ma tolko casu, chapem.
@zajko30 ja som reagovala na to, ze sa clovek ani opytat nemoze bez toho, aby dakto nevyjadril svoj nazor na daco uplne ine. ak zalozim anketu, v ktorej sa budem pytat, aky je tvoj postoj k fb, tak sa milerad vyjadri akokolvek chces, ale ja som sa nepytala na tvoj nazor na fb. ae co to dakomu budem vysvetlovat, ked sa aj tak najde dalsich milion pat, ktori budu komentovat zas daco ine. a ak ide o @kevin , myslim, ze ho nepreucim aby sa vyjadroval inak, ze?!
@aguri500 jasne, mozes, co by ne. ale to znaci, ze aj ja si mozem napisat co chcem a ospravedlnujem sa, moja chyba. nabuduce napisem do hlavneho komentara formulku "prosim piste k teme"
Ja mam ten isty problem. Je to sracka na strane Facebooku. Kazdych 5 minut menili ake su povolenia menenia prezyvky, potom tam nastrcili stredne meno a teraz to je spojene dokopy.. Ja osobne som si menil len prezyvku a s menom som ani nepohol.. a teraz mi nejde vymazat ta prezvyka ktora bola drasticky vtrepana pred priezvysko.. nasrat na Facebook, nasrat na Bird, Twitter, ci hocaku inu chujovinu - realny zivot sa neda nicim nahradit..!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@kevin diky
@loveistheanswer mozem ti to pozret, ale neviem. kamoska sa s tym totiz prednedavnom hrala a nahadzovala tak hocake blbosti, takze sa tesim
@zajko30 ja som reagovala na to, ze sa clovek ani opytat nemoze bez toho, aby dakto nevyjadril svoj nazor na daco uplne ine. ak zalozim anketu, v ktorej sa budem pytat, aky je tvoj postoj k fb, tak sa milerad vyjadri akokolvek chces, ale ja som sa nepytala na tvoj nazor na fb. ae co to dakomu budem vysvetlovat, ked sa aj tak najde dalsich milion pat, ktori budu komentovat zas daco ine. a ak ide o @kevin , myslim, ze ho nepreucim aby sa vyjadroval inak, ze?!
@aguri500 jasne, mozes, co by ne. ale to znaci, ze aj ja si mozem napisat co chcem a ospravedlnujem sa, moja chyba. nabuduce napisem do hlavneho komentara formulku "prosim piste k teme"
Načo Birdz je potom vtrepaný na FB???? nech neoxiduje mimo svojho portalu....