ináč, osobne si myslím, že načo meniť meno? tak či tak, blízki ťa môžu oslovovať hocijako, veľakrát aj oslovujú, pokiaľ chceš niečo publikovať alebo sa bársako ináč prezentovať, môžeš mať pseudonym. že je to na občianskom? a čo? koľkokrát za deň vyťahuješ občianku? a poštárovi aj bankám je to jedno
za podanie samotnej žiadosti o zmenu priezviska som platil 100€ + potom nejaké drobné za nový občiansky (treba myslím aj overené kópie nového rodného listu a rozhodnutia o prijatí zmeny mena, ale to stálo tiež iba pár drobných)
Raz boli v telke ľudia s vulgárnymi menami, jedna žena že Kokotovičová. To by som si meno, samozrejme, zmenil, ale inak nemám dôvod. Aj kebyže mám nejaké jebnuté krstné meno (Svätopluk, Ignác a podobne), asi by som to neurobil, lebo by som mal pocit, že urazím rodičov, ktorí mi to meno dali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
-a ako sa volate?
-Fero Kokot
-tak to chapem ako by ste sa chceli volat?
-Jožo..
Juraj Bratislavský.
Riadne ma to jebe,už zo dva roky...
ináč, osobne si myslím, že načo meniť meno? tak či tak, blízki ťa môžu oslovovať hocijako, veľakrát aj oslovujú, pokiaľ chceš niečo publikovať alebo sa bársako ináč prezentovať, môžeš mať pseudonym. že je to na občianskom? a čo? koľkokrát za deň vyťahuješ občianku? a poštárovi aj bankám je to jedno
Teda priezvisko.
Krstne meno sa mi paci.
Foter aj cela jeho strana rodiny su sialenci a pridrbanci, tak preto...
@uggla daj!