ja mávam každý deň od piatej - šiestej d asi deviatej-desiatej také blbé myšlienky že načo vobec žijem a tak a naraz sa mi v tých časoch nič nechce a myslím straaašne pesimisticky, pritom inokedy napr v noci, ráno, poobede.. také problémy nemám a som optimista ja viem že čudné, ale keď som prečítala napis tej témy, uvedomila som si, že to mávam vlastne stále len v tie časy
Hej, mávala som večer, asi nie úplne každý, možno každý druhý alebo tretí, nesledovala som to. A jedno krátke obdobie som mávala aj ráno aj večer, ale asi tiež nie každý deň. Skús si ľahnúť skôr, aj keď možno nemáš pocit, že si na to dostatočne unavený. Možno si vyčerpaný na psychickej úrovni, plus večerná zmena vylučovania hormónov, alebo také niečo
Je to úplne normálne, spôsobené, ako už povedala @anzu vylučovaním hormónov, zmenou prísunu svetla a vôbec všetkými ostatnými vecami, čiže áno, je to normálne, aj mne sa to často stáva, treba s tým vedieť bojovať - obľúbenou hudbou, obľúbeným jedlom alebo činnosťou, ničnerobením, proste čímkoľvek, čo ťa odvedie od blbých myšlienok, a dôležité je - ak vieš zaspať, ľahni si a spi, to je najlepšie. Samozrejme, nie vždy to ide, pretože niekedy sa človeku chce strašne veľa premýšľať, ale ak to ide, tak to je najlepší liek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
To prejde podľa mňa
to sa Ti ozýva pud sebazáchovy, že ak nebudeš spať, neubrániš sa pred šelmami...navyše ak si dlho sám, aj to je pre homo sapiens neprirozdené
a sú v tom samozrejme aj hormóny