Nemate strach ze kazdym rokom byva teplejsie v lete a to prinasa cim.dalej silnejsie burky A hlavne mi na zapade co sme ze nas o rok dva fakt ofukne z tej roviny dake tornado?..predsa kusok v rakusku na hod vycinalo minule.A nedavna burka tiez stala zato
Neviem ake.dojmi mate ale ja sa miestami fakt obavam o strechu nad hlavou...kazdym rokom to nabera na intenzite o krupach ani nehovorim....mame mi vobec daky system ako maju niekde inde ze hlasia prichod niecoho takeho??alebo nas len zmietne..necakane ...pripadne nam to napise shmu do oddelenia topky.sk
@teal nieje burka ako burka..take zahorie je priam stvorene na vznik ...niecoho ako je tornado...same pole .sama rovina a z rakuska a ciech kunam chodia krasne burky co sa unas potom spoja v jednu ...a kazdy rok su silnejsie.... Ak.sa bude stale takto oteplovat myslim ze to bude.zaujimave co sa tyka pocasia do buducna
Nuž je to o šťastí a celé už prakticky v rukách božích.. ...samozrejme, že percento takejto katastrofy je vysoké ...aj tak keď to príde sa už nebude dať nič robiť, iba urobiť preventívne opatrenia a dúfať, že veľké škody nebudú
Neoplatí sa už na záhrade nič pestovať, jedine ak je nad tým protikrúpová sieť, ale tú si môže dovoliť málokto. Naozaj sú búrky také, ako popisuješ, prívalové dažde, ktoré nemajú kam odtekať a intenzita je obrovská. No čo už, presťahujeme sa najskôr inam. Alebo budeme stavať domy, ktoré budú odolné - napríklad betónová strecha.
malé (prachové) tornáda si pamatam uz tak cca 15 rokov dozadu... ale na SK tornada ako napr. v USA nehrozia ale vysoke teploty ano... nastastie tu v Belgicku to nie je take krute (zatia), ako na Slovensku, ked idem domov na dovolenku, tak sa aj preto zdrziavam radsej najmenej tak 1 200 m n.m. a viac
Slovensko to az tak extra neohrozuje ako ine krajiny, my sme na tom este celkom vpohode. Blbe na tom su podla mna primorske rovinate krajiny, tie su najviac ohrozene. Ale ked ma budete srat tak aj sem pride tala burka ze si budete vzajomne vymienat plienky... kazdy sa boji dosledkov ale priciny sa neriesia, pripomina mi to zdravotnictvo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov