Chcela som sa spýtať aký máte na to názor. Mám dlhé husté kus vlniace sa vlasy a rovne zostrihnuté. Vyzerajú tak obyčajne a chcela by som zmenu. Rozmýšľala som že by som si dala kus postupku a preriediť si vlasy a kedže s tým nemám žiadne skúsenosti tak b
ja mam tiez huste a mam ich uplne preriedene lebo to tak chcem a nepacia sa mi huste vlasy ked su vlnite pripadaju mi brutalne neupravene... a preriedene to vyzera ovela lepsie
Náhodou, postupka je skvelé riešenie pre dlhé vlasy ak človek nechce prísť o dĺžku a nemusí ísť o drastické preriedenie stačí ak sa vlasy ostrihajú na postupno v okolí tváre a bude to zmena a nebude to pôsobiť tak akoby si mala príčesky.
ja som mala fakt ze huste vlasy, do rovna strihnute ale minuly rok som si dala preriedit a postupku a som spokojna sice uz znovu zhustli... Myslim ze to zavisi aj od typu vlasov ci ich mas take padave, alebo lietaju... Hlavne si najdi fajn kadernicku pretoze vacsinou kadernicky vsetko dobabru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
no dúfam, že dobré poradí
ale to je moj nazor
a postupka len s mierou ..